Eduard van de Werken
- Verbeterpunten of tips
- geen, gewoon zo doorgaan
- Sterke punten
- goede prijs en netjes geleverd zoals afgesproken en een duidelijke site.
- Product of service:
- dakplaten en toebehoren
zeer correct en snel geleverd
Zeer vriendelijk en behulpzaam!
Heel erg tevreden
prima eerste ervaring
Helemaal top! Goeie service, vriendelijke medewerkers. Johan, ‘the shrink’ was echt fantastisch!
In 2023 dakpanplaten besteld en omdat ik erg tevreden was in 2025 opnieuw besteld. Helaas kreeg ik tot 3x toe een beschadigde dakpanplaat. Ondanks de prima verpakking raakte de platen tijdens het transport beschadigd. Uiteindelijk via eigen transport een onbeschadigd exemplaar gekregen. Leuke- en behulpzame chauffeur met véél gevoel voor humor.
De levering was uitstekend en de chauffeur was erg behulpzaam. Top om gepensioneerden dit werk te laten doen.
Goede ervaring
positief
Zeer tevreden en deskundig
Eenvoudig bestelproces.
Makkelijk te bestellen en de eerstvolgende werkdag keurig bezorgd.
Later betalen is een optie
Van Viegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Viegen heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer correct en snel geleverd
Zeer vriendelijk en behulpzaam!
Heel erg tevreden
prima eerste ervaring
Goede ervaring
positief
Zeer tevreden en deskundig
Eenvoudig bestelproces.
Makkelijk te bestellen en de eerstvolgende werkdag keurig bezorgd.
Later betalen is een optie
Van Viegen heeft de volgende resultaten bereikt: