van Ostaijen
Wat een fijn bedrijf, zeer vriendelijk ontvangen en een mooi beeld van het bedrijf en haar producten gekregen. Ondertussen onze nieuwe tafel ontvangen, heel blij mee
- Product of service:
- Eetkamertafel Birdie met ronde hoeken
Recent onze nieuwe ronde rafel ontvangen. Per toeval terechtgekomen via internet bij dit mooie bedrijf. Na een super vriendelijke ontvangst, een mooie rondleiding door hun bedrijf, en meedenkend over onze wensen, hebben we met een goed gevoel meteen onze tafel besteld. We zijn super blij met het eindresultaat, aflevering was ook heel persoonlijk. Complimenten voor jullie mooie product en klantbeleving. Nu kunnen wij “aan tafel “ !!
Mooi bedrijf met goede service
Heel klantvriendelijk, meedenkend en goed advies.
Snelle reactie op berichten, prettig ontvangen, mooie spullen.
We werden heel vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Kregen een interessante rondleiding en uitgebreide uitleg over de mogelijkheden. Er werd rekening gehouden met onze voorkeuren en de levering was sneller dan verwacht, wat altijd leuk is. We zijn heel tevreden, ze staat mooi in ons interieur.
Prima stoelen, fijne klantervaring.
Geweldig! Van de eerste oriëntatie, gratis leveren van voorbeeld stalen, online bestellen, duidelijke communicatie, tot de levering en plaatsing van de tafel. En tot slot natuurlijk het prachtige product zelf. Nog mooier dan ik had verwacht!
Klantgericht, Meedenkend, erg goed advies. De rondleiding door het bedrijf is zeer de moeite waard
was weer super ervaring. nu ook een mooie tuintafel , erg blij mee
prettige samenwerking. Goede voorlichting bij bezoek aan het bedrijf. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd via de mail. Mailtjes worden ook snel beantwoord. En, er worden ook nog hele mooie tafels gemaakt.
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en een goed verhaal
Wat een super service! We hadden zelf een vlek op de tafel veroorzaakt, maar wat een top advies en oplossing is er door Van tafel geboden. Top!
Goed advies. Fijn persoonlijk contact.
Prima, tafel geheel volgens afspraak gemaakt en geleverd.
Van Tafel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Tafel heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooi bedrijf met goede service
Heel klantvriendelijk, meedenkend en goed advies.
Snelle reactie op berichten, prettig ontvangen, mooie spullen.
Prima stoelen, fijne klantervaring.
was weer super ervaring. nu ook een mooie tuintafel , erg blij mee
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en een goed verhaal
Goed advies. Fijn persoonlijk contact.
Prima, tafel geheel volgens afspraak gemaakt en geleverd.
Van Tafel heeft de volgende resultaten bereikt: