Stefanos
- Product of service:
- Tafel en stoels
We bought a table with chairs. good quality of furnitures and helpfull staff
Super ervaring, prachtig product! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.
Wat een prettig adviesgesprek, veel is mogelijk en wat een aandacht voor de meubels!
Onwijs goed geholpen! Alle tijd tijdens de afspraak. Helder en bruikbaar advies, zonder te pushen. Aflevering was volgens planning en super netjes. De meubels zijn prachtig!
3 jaar geleden een eettafel gekocht, super tevreden, ze zijn enorm klantvriendelijk en nemen de tijd voor je; onlangs een salontafel laten maken, wederom vakmanschap, kwaliteit, topbedrijf, dikke aanrader!
Topkwaliteit maatwerk!
Goede ontvangst, kundig advies. Tafel mooi afgewerkt. Heel tevreden
Heel fijn geholpen bij Van Tafel
Betrouwbaar en vakmanschap
Fijn personeel, leuk om een rondleiding te krijgen en mooie, ambachtelijke meubels
Heel prettig
Een gedreven team dat met hart voor hout prachtige meubels maakt. Doordat er wordt gewerkt met adviesafspraken kan er ook alle tijd genomen worden voor een professioneel advies. Er wordt daarbij ook heel goed geluisterd naar wat de wensen van de klant zijn. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en met veel zorg en gevoel voor materiaal gemaakt. Daarvan kunnen grotere collega bedrijven nog veel leren. Fijn ook om te zien dat het bedrijf zich 100% houdt aan de gemaakte afspraken. Complimenten voor het team!
We hebben een tafel en 6 luxe stoelen gekocht, zeer tevreden over de begeleiding en levering.
Van Tafel: mooie producten, vakmanschap en een fijne levering. Onlangs heeft Van Tafel een notenhouten kast bij ons geleverd. De buffetkast Dudok is echt een blikvanger in onze huiskamer. De kast zorgt voor veel opbergruimte en is erg degelijk gebouwd. Complimenten aan het gehele team!
Ontzettend aardig, behulpzaam en professioneel
Van Tafel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Tafel heeft de volgende resultaten bereikt:
Topkwaliteit maatwerk!