Slotman
We hebben goede voorlichting gehad en hebben verschillende modellen etc. kunnen bekijken. De levering is ook goed verlopen met een heldere toelichting inzake het gebruik.
Hele fijne ervaring waarin we allereerst een rondleiding kregen door de fabriek en daarna advies op maat voor onze tafel en stoelen.
Zeer positief, klantvriendelijk en gericht op succrs
Wij zijn ontzettend tevreden over de service & advies die Chantal ons heeft gegeven toen wij bij Van Tafel waren. Daarnaast vinden wij onze eettafel echt prachtig, wat een vakwerk! De bijbehorende eetbank & stoelen zien er niet alleen mooi uit maar zitten ook nog eens geweldig lekker. We hebben al heel wat gezellige etentjes gehad aan onze nieuwe tafel!
Helemaal goed!
Mooi product. Echte vakmensen
Fijn eerste contact, leuk een rondleiding door de werkplaats. Mooi om het proces te zien. Heel vriendelijk personeel. En bij de bezorging, goede uitleg. Kortom heel proffesioneel!
Heel plezierig. Alle medewerkers die we hebben gesproken waren heel vriendelijk en gaven ons het vertrouwen dat we de juiste partij voor onze nieuwe tafel hebben gekozen.
Vriendelijke ontvangst, er wordt met je meegedacht en snelle levering
Deskundig en vriendelijk geholpen
Super mooi bedrijf, vakkundig en erg vriendelijk. Deze mensen werken met passie aan uw droomtafel.
Flexibel, goede begeleiding, goede communicatie en goede kwaliteit
Super vriendelijk en goed advies gekregen. Rondleiding in het bedrijf gekregen zodat je een goede indruk krijgt hoe de tafel gemaakt wordt.
Super goed, warm, persoonlijk heerlijk de communicatie met chantal.
Van Tafel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Tafel heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer positief, klantvriendelijk en gericht op succrs
Helemaal goed!
Mooi product. Echte vakmensen
Vriendelijke ontvangst, er wordt met je meegedacht en snelle levering
Deskundig en vriendelijk geholpen
Flexibel, goede begeleiding, goede communicatie en goede kwaliteit
Super goed, warm, persoonlijk heerlijk de communicatie met chantal.
Van Tafel heeft de volgende resultaten bereikt: