Hij is goed ter zake kundig en legt het goed uit

Mijn fysiotherapeut is betrouwbaar en het klikt tussen ons.

ik voelde me in goede handen tijdens de behandeling en we waren geen onbekende van elkaar

Deskundig, speelt goed in op behoefte patiënt, sympathiek

Duidelijke uitleg over de behandeling en ook het vervolg werd duidelijk besproken.

Er wordt niet alleen naar de lichamelijke klachten gekeken maar ook het hele plaatje eromheen. Verleden, mentale aspecten en naar het gehele lichaam wordt gekeken en dat geeft als ouder een geruststellend gevoel.

Max Udo

Goed en duidelijke hulp ook luisteren ze erg goed en denken ze met je mee

Vakmanschap, betrokken, vertrouwen.

Willy Noijen

hij is duidelijk in zijn uitleg en geeft de oefeningen goed aan ik raad hem bij iedereen aan ,

Fijne persoonlijke begeleiding.

het begrip en het aanvoelen van 88 jarige werd hier goed aangetoond begrip/liefde vol de behandelingen en met resultaat, DANK

ewout jeddens

Niet lullen maar poetsen behandeling welke ik zeer op prijs stel ???? tevens is de behandelaar een erg prettig persoon.

SterSterSterSterLege ster

Als ik iemand hoor met soortgelijke klachten

Begrip , empathie, positieve benadering, En steeds opnieuw zoeken naar behandelingen/ veranderingen die passen bij de klachten .

luisterend oor, belangstellend naar het resultaat, goede oefeningen uitleg

Van Lith Healthness Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Van Lith Healthness Center

Uw gezondheid wordt door veel factoren beïnvloed. Deze factoren kunnen we in 5 categorieën indelen: Bewegen Voeding Fysiotherapie Ontspanning Mindset Al deze categorieën hebben binnen Van Lith Healthness Center een eigen onderdeel.

Prins Clausstraat 1a

5246 TE Rosmalen

Hij is goed ter zake kundig en legt het goed uit

Mijn fysiotherapeut is betrouwbaar en het klikt tussen ons.

Deskundig, speelt goed in op behoefte patiënt, sympathiek

Max Udo