Goed luisteren, duidelijke uitleg en advies, laagdrempelig in contact

Bij sportblessures

Fijn behandeld, voelde meteen vertrouwd en gehoord.

Goede begeleiding gehad

Heb al heel lang goede ervaring met mijn vaste therapeut

Marita vd loop

Samen in gesprek over n oplossing. Duidelijkheid maakt het begrijpelijk en acceptabel

empathisch, deskundig, nuchter, duidelijk, enthousiast.

Denk mee met de situatie

De aandacht en empathie! Als een oefening niet lukte,deden we iets anders. Goeie oefeningen om thuis te doen.

SterSterSterSterLege ster

Mijn fysiotherapeut is een geweldige gast. Hij is heel aardig en je kan goed een praatje met hem maken. Ook wist hij alles om mij te helpen en mijn blessure te verhelpen. Ik heb hem in het verleden ook voor een andere blessure gehad en toen heeft hij me ook goed geholpen. Al met al een hele goede fysiotherapeut

Goede communicatie en support

Kennis en kunde

Attent, doortastend, duidelijke uitleg.

Ze is duidelijk en enthousiast. Straalt haar professie op een vriendelijke manier uit.

Aardig en deskundig

Van Lith Healthness Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Van Lith Healthness Center

Uw gezondheid wordt door veel factoren beïnvloed. Deze factoren kunnen we in 5 categorieën indelen: Bewegen Voeding Fysiotherapie Ontspanning Mindset Al deze categorieën hebben binnen Van Lith Healthness Center een eigen onderdeel.

Prins Clausstraat 1a

5246 TE Rosmalen

Goed luisteren, duidelijke uitleg en advies, laagdrempelig in contact

Bij sportblessures

Fijn behandeld, voelde meteen vertrouwd en gehoord.

Goede begeleiding gehad

Heb al heel lang goede ervaring met mijn vaste therapeut

Marita vd loop

empathisch, deskundig, nuchter, duidelijk, enthousiast.

Denk mee met de situatie

Goede communicatie en support

Kennis en kunde

Attent, doortastend, duidelijke uitleg.

Aardig en deskundig

Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt: