grote mate van deskundigheid, actuele kennis van zaken, vriendelijkheid, nuchterheid, daarmee bedoel ik niet-zweverig, en tegelijkertijd wel holistisch, dus ze kijken naar t hele plaatje, hoe is je leefstijl en hoe beïnvloed dat je klachten.
n.a.v. mijn klachten heel gericht gezocht naar de oorzaak en daarna behandeld
Martijn is een zeer bevlogen en een specialist op het gebied van fysiotherapie in de breedste zin des woord.
Deskundig, vriendelijk, meedenkend
Ondanks dat ik maar 2 keer geweest ben, heb ik het als erg fijn ervaren. De oefeningen die ik meegekregen heb werkte erg goed, waarna ik ook erg sterk de operatie in ging.
Dirk is een fijne man waar ik zelf wel meteen een klik mee had luisterd naar je en komt met ideeen tijdens de sessie is het niet alleen over het probleem waar ik kom maar ook over random dingen er is ook niet echt een stilte en dat is fijn verders heb ik het idee dat die weet wat die doet
Goede professionele hulp
Zeer gemotiveerd
Zeer deskundig, zeer goede uitleg en leuk
Duidelijkheid en problemen oplossen
Goede begeleiding, een duidelijk doel van de behandeling en goede behandeling naar dat doel toe.
Veel persoonlijk aandacht. Structuur en positieve houding. ook van de stagiere
deskundig, geduldig en behulpzaam
Goed luisteren, duidelijke uitleg en advies, laagdrempelig in contact
Bij sportblessures
Van Lith Healthness Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt:

Van Lith Healthness Center