Ze was super duidelijk en zeer kundig was goed overleg we waren oplijn en belangrijkste nog super aardig en heeft geholpen loop verlopig weer zonder pijn mijn dank is groot oh die app met oefeningen super

Betreft een dame die weet wat ze over praat, tijd en moeite steekt in iets waarvan ik het zelf aan had opgegeven. Heeft erg duidelijke uitleg gegeven over de behandelingen. Kortom: erg prettig om door haar behandeld te worden.

sieds kempenaar

zeer deskundig en betrokken. goede adviezen mede gebaseerd op eigen inbreng.

cora kunst

Goed contact..behandelaar nam meerdere contact met me op hoe het met me ging. Super dame..

Hilda Vorenhout

Vriendelijke en deskundige fysiotherapeuten

Vanwege de kundigheid, goede uitleg, fijn in de omgang

Ik heb vanalles al geprobeerd en deze therapeut heeft bij mij echt verschil gemaakt wat in lange tijd niet zo was

Ze was heel goed in het begeleiden van mij want veel mensen snappen mij niet

Goede communicatie, fijne fysiotherapeuten en correcte behandeling.

Deskundig en geeft een vertrouwd en rustgevend gevoel

Innemend en stimulerend

Ik ben heel blij met de behandeling, maar ik beveel nooit iets aan

Betrokkenheid en pro-aktief gedrag.

de therapeut was altijd aanspreekbaar en legde alles goed uit en waarvoor de behandeling voor diende.

Aardig ,kundig,flexibel

Van Kasteel fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2021

Van Kasteel fysiotherapie

van Kasteel biedt haar cliënten een aantal diensten aan. Fysiotherapie, Manuele therapie, Ergotherapie, Fitness, Arbeidsfysiotherapie, Echografie, Acupunctuur, Golf-fysiotherapie, Mindfulness, Lifestyle.

sieds kempenaar

zeer deskundig en betrokken. goede adviezen mede gebaseerd op eigen inbreng.

cora kunst

Hilda Vorenhout

Vriendelijke en deskundige fysiotherapeuten

Vanwege de kundigheid, goede uitleg, fijn in de omgang

Ze was heel goed in het begeleiden van mij want veel mensen snappen mij niet

Goede communicatie, fijne fysiotherapeuten en correcte behandeling.

Deskundig en geeft een vertrouwd en rustgevend gevoel

Innemend en stimulerend

Ik ben heel blij met de behandeling, maar ik beveel nooit iets aan

Betrokkenheid en pro-aktief gedrag.

Aardig ,kundig,flexibel

Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: