Ze was super duidelijk en zeer kundig was goed overleg we waren oplijn en belangrijkste nog super aardig en heeft geholpen loop verlopig weer zonder pijn mijn dank is groot oh die app met oefeningen super
Betreft een dame die weet wat ze over praat, tijd en moeite steekt in iets waarvan ik het zelf aan had opgegeven. Heeft erg duidelijke uitleg gegeven over de behandelingen. Kortom: erg prettig om door haar behandeld te worden.
zeer deskundig en betrokken. goede adviezen mede gebaseerd op eigen inbreng.
Goed contact..behandelaar nam meerdere contact met me op hoe het met me ging. Super dame..
Vriendelijke en deskundige fysiotherapeuten
Vanwege de kundigheid, goede uitleg, fijn in de omgang
Ik heb vanalles al geprobeerd en deze therapeut heeft bij mij echt verschil gemaakt wat in lange tijd niet zo was
Ze was heel goed in het begeleiden van mij want veel mensen snappen mij niet
Goede communicatie, fijne fysiotherapeuten en correcte behandeling.
Deskundig en geeft een vertrouwd en rustgevend gevoel
Innemend en stimulerend
Ik ben heel blij met de behandeling, maar ik beveel nooit iets aan
Betrokkenheid en pro-aktief gedrag.
de therapeut was altijd aanspreekbaar en legde alles goed uit en waarvoor de behandeling voor diende.
Aardig ,kundig,flexibel
Van Kasteel fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer deskundig en betrokken. goede adviezen mede gebaseerd op eigen inbreng.
Vriendelijke en deskundige fysiotherapeuten
Vanwege de kundigheid, goede uitleg, fijn in de omgang
Ze was heel goed in het begeleiden van mij want veel mensen snappen mij niet
Goede communicatie, fijne fysiotherapeuten en correcte behandeling.
Deskundig en geeft een vertrouwd en rustgevend gevoel
Innemend en stimulerend
Ik ben heel blij met de behandeling, maar ik beveel nooit iets aan
Betrokkenheid en pro-aktief gedrag.
Aardig ,kundig,flexibel
Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: