Benito Naarden
Altijd top
- Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
- Hun service is goed
Altijd top
Fijn Bedrijf dat snel en correct handelt. Mooie paraplus besteld en meteen snel geleverd.
goed
Erg positief, goede communicatie en snelle levering.
Prima bedrukking, conform de drukproef. Goede kwaliteit van de sweaters zelf. Lekker warm met deze temperaturen in de wintertijd. Zo kunnen we met de medewerkers wel naar de beurs.
Ging soepel
Snelle service en goede prijzen
Top prestatie Van Helden: spoedklus met prachtig resultaat
Voldoet aan je verwachtingen. Je krijgt wat je ziet op hun website. Ze denken met je mee en adviseren het beste ontwerp.
Onleesbare bedrukking
pennen besteld;snel contact, snel geleverd
Prettig hoe er wordt meegedacht en samen snel tot een product keuze kunnen komen
Kinderachtig
Levering volgens afspraak -mooi product
Mijn ervaring met Van Helden is eigenlijk altijd zeer positief. Het is een professioneel bedrijf met bekwame, vriendelijke medewerkers en een uitgebreid pakket aan incentives.
Van Helden - NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Helden - NL heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Erg positief, goede communicatie en snelle levering.
Ging soepel
Snelle service en goede prijzen