8.5 /10

checkbox93% beveelt Van Helden aan!

Silvia Goossens / SWV PassendWijs Arnhem

Goede hulp bij het vinden van een passend geschenk voor ons bedrijf.

Jenny Verwoerd

Supersnelle levering

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Ik bestel hier al jaren. Nooit geen problemen.

John Reinerie

Klantvriendelijke medewerkers

Antwoord Van Helden

Beste John, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je onze medewerkers als klantvriendelijk hebt ervaren. Dat geven we graag door! Met vriendelijke groet, Annabel

Procurios

SterSterSterSterLege ster

Ruime voldoende

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Heel goed geholpen, ondanks dat de site niet goed werkte. We hadden betaald voor een snelle verzending, maar het pakket kwam pas wat later dan verwacht en in twee delen, waarbij het tweede deel nog later kwam. Al met al wel op tijd voor de deadline, maar iets meer gedoe met in de gaten houden van t&t.

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat de bestelling op tijd was voor de deadline. Jammer dat de levering niet vlekkeloos is verlopen. We waarderen je feedback en blijven werken aan een zo soepel mogelijke bezorging. Met vriendelijke groet, Annabel

VK Simikos

Zoek niet verder, Beste prijs kwaliteit, Super service!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Scherpe prijzen maar de service is onbetaalbaar!

Antwoord Van Helden

Beste Benny, Bedankt voor je review! Wat een mooie beoordeling! Fijn om te horen dat zowel onze producten als onze service zo goed bevallen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

MvdV

Goed en vertrouwd

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Annabel

Winnie

Top!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Super service en denken mee. Product boven verwachting! Echt een aanrader.

Antwoord Van Helden

Beste Winnie, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat het product boven verwachting was. Fijn dat ons meedenken zo wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

Fire control

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Annabel

Maud Kuijpers-Wolf

prima

bovenstaande beoordeling

Antwoord Van Helden

Beste Maud, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

Tres tapas Lelystad

Meermaals bestellingen geplaatst met bedrukkingen altijd super tevreden over de kwaliteit. Ook de service is top en er word goed meegedacht.

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je al meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst en telkens zo tevreden bent. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

Clay Time

Mooie schorten goede service

Goede kwaliteit

Antwoord Van Helden

Beste Carina, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je blij bent met de schorten. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

Bianca Vliet

Fantastisch!

Fijne service

Antwoord Van Helden

Beste Bianca, Bedankt voor je review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar worden we blij van! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

Leandra Pennartz

Helemaal tevreden!

Antwoord Van Helden

Beste Leandra, Bedankt voor je review! Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. We helpen je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Annabel

Gekkiggeit

Altijd fijn en persoonlijk contact. En het resultaat is altijd perfect!

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat het contact altijd prettig verloopt en dat je steeds tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Annabel

Cinecenter

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima ervaring. Professionele aanpak.

Professioneel bedrijf.

Antwoord Van Helden

Beste Peter, Bedankt voor je review! Fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad en onze werkwijze als professioneel hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Annabel

Geantwoord op

Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2012

Van Helden

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een uitzonderlijk grote meerwaarde bij het positioneren van merken, het versterken van imago's en de marketing van producten of diensten. Het is één-op-één communicatie, niet voor even maar voor langere tijd. De impact overtreft die van commercials en advertenties, tegen een fractie van de kosten. Bedrukte relatiegeschenken vormen een onmisbaar onderdeel van elke marketingmix.

Silvia Goossens / SWV PassendWijs Arnhem

Goede hulp bij het vinden van een passend geschenk voor ons bedrijf.

Jenny Verwoerd

Supersnelle levering

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Ik bestel hier al jaren. Nooit geen problemen.

John Reinerie

Klantvriendelijke medewerkers

Procurios

SterSterSterSterLege ster

Ruime voldoende

VK Simikos

Zoek niet verder, Beste prijs kwaliteit, Super service!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Scherpe prijzen maar de service is onbetaalbaar!

MvdV

Goed en vertrouwd

Winnie

Top!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Super service en denken mee. Product boven verwachting! Echt een aanrader.

Fire control

Fijne service

Leandra Pennartz

Helemaal tevreden!

Gekkiggeit

Altijd fijn en persoonlijk contact. En het resultaat is altijd perfect!

Cinecenter

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima ervaring. Professionele aanpak.

Professioneel bedrijf.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt: