8.5 /10

checkbox92% beveelt Van Helden aan!

JD Wienen

we zijn heel tevreden over de prettige samenwerking, de flexibiliteit toen bij van Helden geconstateerd werd dat ons logo mogelijk niet goed uit de verf zou komen

denkt mee met de klant, in het belang van de klant

Antwoord Van Helden

Beste, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Geke Schuurman, Frosk

Ik ben altijd aangenaam verrast door de prettige communicatie en de snelheid waarmee gereageerd wordt en actief mee gedacht!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Hele fijne samenwerking, snel reagerend en echt meedenkend in de bestelling en mogelijkheden voor individuele aanpassingen.

Antwoord Van Helden

Beste Geke, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Obs Vogelvlucht

Duidelijke communicatie, fijne samenwerking!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
In overleg is er heel veel mogelijk!

de Martin Britstra Stichting

prima en duidelijke communicatie

vriendelijk en betrouwbaar

Ilse Den Uijl

SterSterSterSterLege ster

Goede snelle service, mooi resultaat. Blij mee!

Goed geholpen

Antwoord Van Helden

Beste Ilse, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Bunt Groen B.V.

Goede ervaring met Van Helden

Contact loopt soepel, vlotte levering

Sandra van de Pol

heel fijn bedrijf, doe er graag zaken mee

denken graag mee in oplossingen, fijn contact

Antwoord Van Helden

Beste Sandra, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Stichting Q-Huis

Uitstekend! Snelle service, persoonlijk contact, meedenken, geweldig!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Zie ook hierboven, met extra credits voor de dame die meteen contact met me heeft opgenomen :)

Werkgroep Culemborg Toegankelijk.

Aanrader

Vriendelijk, oplossing gericht, goede prijs/kwaliteit verhoudingen

Paul Thijssen

bedankt voor jullie service het enige nadeel vond ik de verpakking van de pennen doos is niet stevig voor luchtvracht doos was beschadig er lagen pennen los in de doos .

heeft goede samen werking met klant snelle reactie

Antwoord Van Helden

Beste Thijs, We vinden het heel fijn om te lezen dat je tevreden bent! We streven ernaar om onze klanten een optimale ervaring te bieden en zullen je opmerkingen zeker gebruiken om onze service te verbeteren. Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Fons Dijkstra

Nette mevrouw Sanne aan de lijn. Heeft alles in no time begrepen.

Nette toko.

Antwoord Van Helden

Beste Fons, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Vermeer

Snelle levering en kwaliteit van de hoedjes en bedrukking is prima. De hoedjes vallen niet heel groot.

Alles prima in orde.

Petra Heere-van der Heijden

Fijne snelle levering

Overzichtelijk en snel.

Antwoord Van Helden

Beste Petra, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Jeroen van Zijl, Room Mate Aitana

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring.... wel kwam de bestelling in 2 verschillende delen, maar snel na elkaar.

Goede service

Antwoord Van Helden

Beste Jeroen, We vinden het heel fijn om te lezen dat je tevreden bent! Jammer dat je bestelling in verschillende delen is binnengekomen. We zullen dit intern bespreken om dit te verbeteren. Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Ruud Boersma

Zeer positief

Service gerichtheid

Antwoord Van Helden

Beste Ruud, We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groet, Liza

Geantwoord op

Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2012

Van Helden

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een uitzonderlijk grote meerwaarde bij het positioneren van merken, het versterken van imago's en de marketing van producten of diensten. Het is één-op-één communicatie, niet voor even maar voor langere tijd. De impact overtreft die van commercials en advertenties, tegen een fractie van de kosten. Bedrukte relatiegeschenken vormen een onmisbaar onderdeel van elke marketingmix.

JD Wienen

denkt mee met de klant, in het belang van de klant

Geke Schuurman, Frosk

Obs Vogelvlucht

Duidelijke communicatie, fijne samenwerking!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
In overleg is er heel veel mogelijk!

de Martin Britstra Stichting

prima en duidelijke communicatie

vriendelijk en betrouwbaar

Ilse Den Uijl

SterSterSterSterLege ster

Goede snelle service, mooi resultaat. Blij mee!

Goed geholpen

Bunt Groen B.V.

Goede ervaring met Van Helden

Contact loopt soepel, vlotte levering

Sandra van de Pol

heel fijn bedrijf, doe er graag zaken mee

denken graag mee in oplossingen, fijn contact

Stichting Q-Huis

Uitstekend! Snelle service, persoonlijk contact, meedenken, geweldig!

Werkgroep Culemborg Toegankelijk.

Aanrader

Vriendelijk, oplossing gericht, goede prijs/kwaliteit verhoudingen

Paul Thijssen

heeft goede samen werking met klant snelle reactie

Fons Dijkstra

Nette mevrouw Sanne aan de lijn. Heeft alles in no time begrepen.

Nette toko.

Vermeer