Annick Kets
steeds vlotte communicatie, snelle levering
- Beschrijf jouw ervaring in een regel
- Elke keer opnieuw correcte service!
- Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
- zie bovenstaande sterren
Snelle service
bestelling BIC-balpennen, bedrukt met logo
Mooi gammma en bij bestelling wordt er rond productie en leveringsproces duidelijk gecommuniceerd.
Vlotte levering
Heel correct en snel in communicatie
Vriendelijke customer service
Vlot, duidelijk en heel correct
The Antwerp Angels Tasting Club
Van Helden België verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Helden België heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service