Michèle Visser
het is heel fijn dat je zo snel een reactie krijgt en het product zelf is ook heel snel geleverd
- Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
- omdat ze echt met je meedenken.
Snelle communicatie, snelle levering.
Ik heb veel telefonisch contact gehad met Niels, die pakt alles goed, snel en voortvarend op. Verder ben ik zeer tevreden over de items en de snelle levering. Op sommige items zit een langere verzenddatum ivm niet op voorraad dat is jammer. Kortom top!
NNCZ
Prima bedrijf
Heel, heel, heel, heel slecht (en dat is niet overdreven)
Top en vlot geregeld!!!
Vereniging Vrouwen van Nu
gaat.....
Goed bereikbaar en vriendelijk en vooral behulpzaam personeel
Diverse producten besteld bij Van Helden en tot op heden in alle tevredenheid.
Supergoed geholpen en hele mooie pennen
Goed en behulpzaam deskundig advies
Heel erg goed
Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle communicatie, snelle levering.
NNCZ
Prima bedrijf
Heel, heel, heel, heel slecht (en dat is niet overdreven)
Top en vlot geregeld!!!
Vereniging Vrouwen van Nu
gaat.....
Goed bereikbaar en vriendelijk en vooral behulpzaam personeel
Diverse producten besteld bij Van Helden en tot op heden in alle tevredenheid.
Supergoed geholpen en hele mooie pennen
Goed en behulpzaam deskundig advies