8.5 /10

checkbox93% beveelt Van Helden aan!

Danny Zuiderent

Drinkflessen besteld, super snel geleverd en de bedrukking is super mooi :)

Fijn en snel contact en denken goed mee

Stichting Rikki Kanaalstreek

Vriendelijke service, snelle levertijd. Prachtige opdruk in mooie kleuren.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Het leek er even op dat de vervoerder veel later zou leveren dan verwacht, maar dit bleek gelukkig een misverstand. Van Helden had de artikelen op tijd verstuurd en reageerde vriendelijk op mijn bezorgdheid.

Viktor

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

supermaritime

reactie snelheid etc.

Hetty Kaerts

Softshell jasjes met ons bedrijfslogo besteld. Er werd goed meegedacht, de communicatie was prettig, de service snel, de jasjes heel mooi en dit alles voor een zeer schappelijke prijs!

Selim Demir

Wouter Mellaart

Simpel & Snel

gewoon goede service & producten

Stichting CultuurStation

We zijn supergoed geholpen bij het bestellen van bedrukte tassen. Er is vanuit Van Helden zelf ook kritisch gekeken naar de kwaliteit. Toen ze zelf niet tevreden waren hebben ze opnieuw gedrukt. de tassen zijn snel geleverd en zien er heel mooi uit!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Er wordt heel prettig meegedacht. We zijn goed geadviseerd en de kwaliteit is erg goed

Evangelisatie HHG IJsselmuiden

Zeer positief

Werkt héél correct en is snel met reageren

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze snelle reacties en werkwijze als positief ervaart. Veel plezier met de balpennen! We helpen je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Annabel

Basisschool De Verbeelding

Zoals het hoort, gewoon goed!

Super aardige medewerkers, hulpvaardig en duidelijk

san

goed en snel

Antwoord Van Helden

Beste Susan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed en snel is verlopen. Veel plezier met de Doppers! We helpen je graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Annabel

Tineke Lamers-Scalzotto / Rhenam Wonen

Super fijne communicatie en goede, mooie producten!

Fijn en klantvriendelijk bedrijf

Antwoord Van Helden

Beste Tineke, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je onze communicatie zo waardeert. Fijn dat je ons als een prettig bedrijf ervaart. Veel plezier met de Doppers en we helpen je graag weer! Met vriendelijke groet, Annabel

Geantwoord op

Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2012

Van Helden

Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een uitzonderlijk grote meerwaarde bij het positioneren van merken, het versterken van imago's en de marketing van producten of diensten. Het is één-op-één communicatie, niet voor even maar voor langere tijd. De impact overtreft die van commercials en advertenties, tegen een fractie van de kosten. Bedrukte relatiegeschenken vormen een onmisbaar onderdeel van elke marketingmix.

Danny Zuiderent

Drinkflessen besteld, super snel geleverd en de bedrukking is super mooi :)

Fijn en snel contact en denken goed mee

Stichting Rikki Kanaalstreek

Vriendelijke service, snelle levertijd. Prachtige opdruk in mooie kleuren.

Viktor

Evangelisatie HHG IJsselmuiden

Zeer positief

Werkt héél correct en is snel met reageren

Basisschool De Verbeelding

Zoals het hoort, gewoon goed!

Super aardige medewerkers, hulpvaardig en duidelijk

san

goed en snel

Tineke Lamers-Scalzotto / Rhenam Wonen

Super fijne communicatie en goede, mooie producten!

Fijn en klantvriendelijk bedrijf

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt: