8.6 /10

checkbox93% beveelt Van Helden aan!

Claudia van Bergeijk / Verano B.V.

Snel en makkelijk besteld, mooie producten en zeer vriendelijk geholpen!

PPP Nederland

Supersnelle levering van drinkflessen met eigen logo. Logo is er heel netjes op gedrukt en erg scherp. Zeer tevreden!

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Snelle levering en goede kwaliteit van de flessen met eigen logo.

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat de drinkflessen en de bedrukking helemaal naar wens zijn. En natuurlijk fijn dat we ze zo snel konden leveren. We staan graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Annabel

Historisch Centrum Limburg

Vlotte service, goed product

Organisatie loopt als een geoliede machine

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je onze organisatie zo omschrijft. Een vlotte service en een goed eindresultaat, daar doen we het voor. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Jelle van der Meer

Heel goed.

Antwoord Van Helden

Beste Jelle, Bedankt voor je review! Wat leuk dat je jouw ervaring met ons zo positief beoordeelt. Hopelijk mogen we je binnenkort weer helpen! Met vriendelijke groet, Annabel

Ter Hoeven Verfgroep

fijn contact

snelle reactie , aardige mensen

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je het contact met onze collega's zo prettig hebt ervaren. Fijn dat we je snel konden helpen. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Piet Mathijssen

Na tel. contact ,snelle levering

Antwoord Van Helden

Beste Piet, Bedankt voor je review! Fijn dat we je telefonisch goed konden helpen en je bestelling daarna snel is geleverd. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Herman Heijer

Een goed bedrijf die zijn afspraken nakomt op een korte termijn. fijne communicatie en vlotte afhandeling.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
vanwege de snelle afhandeling en fijne communicatie.

Antwoord Van Helden

Beste Herman, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je onze snelle afhandeling en prettige communicatie zo waardeert. Mooi dat alles volgens afspraak is verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

VBWTN

Al vele jaren een zeer tevreden klant

Ruim assortiment en zeer behulpzame medewerkers

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je al zo lang voor Van Helden kiest. Leuk om te horen dat je ons ruime assortiment en de hulp van onze medewerkers zo waardeert. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Yvonne

Erg goed

Antwoord Van Helden

Beste Yvonne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je ervaring met ons. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Jose Verweij

vriendelijk en behulpzaam geholpen bij de bestelling en levering

goede service en goed personeel

Antwoord Van Helden

Beste Jose, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je je tijdens de bestelling en levering goed geholpen voelde. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Haarmode Sas&Aniet

Prima prijzen en snelle levering

Goede ervaringen met van Helden

Antwoord Van Helden

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je opnieuw een goede ervaring met ons hebt gehad. Fijn dat je tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

John Walraven

Fijne service en vriendelijk

Gewoon omdat ze doen wat ze zeggen

Antwoord Van Helden

Beste John, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je onze manier van werken zo waardeert. We vinden het belangrijk om helder te communiceren en onze afspraken na te komen. We staan graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Annabel

St. Vrienden van Landgoed Prattenburg

plezierig contact.

betrouwbaar.

Antwoord Van Helden

Beste Jac, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat de samenwerking zo prettig is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Annabel

Kristel Verhoeven

Heel goed bedrijf. Duidelijke communicatie en denken mee als er iets is. Heel vriendelijk personeel.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Ze denken mee in mogelijkheden en helpen mee daar waar ze kunnen als je er zelf niet uitkomt.

Antwoord Van Helden

Beste Kristel, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak en het meedenken zo waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten echt verder te helpen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Cornelis Vink

Zeer tevreden. Mooi product en goede communicatie.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Omdat ik goed ben geholpen en het product voldeed aan de verwachting.

Antwoord Van Helden

Beste Cornelis, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met het eindresultaat. Daar doen we het graag voor. We staan graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Annabel

Geantwoord op

Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2012

Van Helden

Van Helden helpt bedrijven al meer dan 60 jaar om hun merk zichtbaar te maken met bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Van pennen en drinkflessen tot tassen, textiel en originele cadeaus: in ons ruime assortiment vind je voor ieder geefmoment een passend product. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke service, snelle levering en ruime keuze helpen we je graag om het juiste relatiegeschenk te vinden en te bedrukken met jouw logo, tekst of ontwerp.

Claudia van Bergeijk / Verano B.V.

Snel en makkelijk besteld, mooie producten en zeer vriendelijk geholpen!

PPP Nederland

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Snelle levering en goede kwaliteit van de flessen met eigen logo.

Historisch Centrum Limburg

Piet Mathijssen

Na tel. contact ,snelle levering

Herman Heijer

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
vanwege de snelle afhandeling en fijne communicatie.

VBWTN

plezierig contact.

betrouwbaar.

Kristel Verhoeven

Cornelis Vink

Zeer tevreden. Mooi product en goede communicatie.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Omdat ik goed ben geholpen en het product voldeed aan de verwachting.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10