Danny Zuiderent
Drinkflessen besteld, super snel geleverd en de bedrukking is super mooi :)
- Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
- Fijn en snel contact en denken goed mee
Drinkflessen besteld, super snel geleverd en de bedrukking is super mooi :)
Vriendelijke service, snelle levertijd. Prachtige opdruk in mooie kleuren.
heel snel goede offerte
Vriendelijk, begripvol
supermaritime
Softshell jasjes met ons bedrijfslogo besteld. Er werd goed meegedacht, de communicatie was prettig, de service snel, de jasjes heel mooi en dit alles voor een zeer schappelijke prijs!
oke
snel handelen , goed contact
Top!
Simpel & Snel
We zijn supergoed geholpen bij het bestellen van bedrukte tassen. Er is vanuit Van Helden zelf ook kritisch gekeken naar de kwaliteit. Toen ze zelf niet tevreden waren hebben ze opnieuw gedrukt. de tassen zijn snel geleverd en zien er heel mooi uit!
Zeer positief
Zoals het hoort, gewoon goed!
goed en snel
Super fijne communicatie en goede, mooie producten!
Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:
Drinkflessen besteld, super snel geleverd en de bedrukking is super mooi :)
Vriendelijke service, snelle levertijd. Prachtige opdruk in mooie kleuren.
heel snel goede offerte
Vriendelijk, begripvol
supermaritime
oke
snel handelen , goed contact
Top!
Simpel & Snel
Zeer positief
Zoals het hoort, gewoon goed!
goed en snel
Super fijne communicatie en goede, mooie producten!
Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt: