Super blij met mijn nieuwe meubel. Topkwaliteit en het ziet er prachtig uit! En mijn complimenten over de hulp!
Zeer fijne ervaring!
Reactie Van Heck Badkamers:
Hartelijk dank voor uw feedback. Veel plezier met uw producten!
Team Van Heck Badkamers
Wapp communication was great. I can find fast and enough answers to all my questions. The service after purchasing was also very good
Reactie Van Heck Badkamers:
Thank you for your kind words! Enjoy your new bathroom furniture!
Kind regards,
Team Van Heck Bathrooms
Na lang online zoeken naar kwalitatief goede badmeubels en spiegelkasten heb ik eindelijk een zaak gevonden die precies heeft geleverd wat we zochten. Een badkamer wordt intensief gebruikt, vooral...
Reactie Van Heck Badkamers:
Bedankt voor je vertrouwen en mooie feedback! Fijn dat onze meubels precies zijn wat je zocht. Geniet van je prachtige nieuwe badkamer!
Team Van Heck Badkamers
Zeer positief! Goede kwaliteit, snelle en duidelijke service!
Reactie Van Heck Badkamers:
Bedankt voor je positieve woorden! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze service. We staan altijd voor je klaar!
Zeer behulpzaam, mooi product
Reactie Van Heck Badkamers:
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en onze service.
Team Van Heck Badkamers
De aankoop gedaan bij de (franchise)vestiging in Soest. Daar hebben we een negatieve ervaring aan overgehouden uiteindelijk.
Sander van Heck (vanuit Borne) loste het probleem wel goed op...
Reactie Van Heck Badkamers:
Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen! Geniet van je prachtige Grooveline meubel – we zijn blij dat je tevreden bent!
Team Van Heck Badkamers
Snel geholpen en top kwaliteit
Reactie Van Heck Badkamers:
Mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je reactie en veel plezier met je aankoop!
Team Van Heck Badkamers
Best ok maar teleurgesteld door monogram VH bovenop fonteinkraantje. Eerdere versie van 14 jr geleden had dat niet. Was op foto niet te zien.
Beste klant,
De kraan die u heeft besteld, maakt sinds drie jaar deel uit van onze collectie, waardoor het helaas niet mogelijk is dat u deze kraan al 14 jaar in gebruik heeft. We vinden het...