8.8 /10

checkbox96% beveelt Van Duijnen aan!

Communicatie

prima contact en service
nee

Nidos Noordoost Brabant

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering. Jammer dat assortiment beperkt is, maar dat komt door afspraken met hoofdkantoor.

snelle levering
assortiment uitbreiden

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor je review. Fijn dat je de snelle levering waardeert. Wat betreft het beperkte assortiment, is dat inderdaad iets wat je met jullie hoofdkantoor zou kunnen bespreken, maar wij helaas weinig invloed op hebben.

JIS Nederland BV

UItstekend

Goede snelle service

Fantastisch mooie review! Bedankt 😊

Kirsten Knops

Zeer, vriendelijk, behulpzaam, goede service, goede kwaliteit

Als er artikelen uit het systeem gaan en er komen nieuwe voor in de plaats, dan zou het fijn zijn als dit gemeld wordt. Bij de soepen is Cup a Soup eruit gegaan en hebben wij Effe Soup ervoor terug gekregen.
Zeer goede communicatie, goede kwaliteit

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat jullie o.a. de communicatie als zeer positief ervaren. Wat betreft wijzigingen in het assortiment, zoals die van Effe, sturen wij serviceberichten. Ik zie dat deze naar een ander email adres is gestuurd binnen jullie organisatie. Vanaf nu ontvang je ook berichten over product nieuws.

Welkom² (Gemeente Zoetermeer)

Een net en plezierig bedrijf.

Wat sneller op de mail kunne reageren
Snelle bezorging

Antwoord Van Duijnen

Wat een mooie review, heel erg bedankt! Fijn dat jullie de snelle bezorging op prijs stellen. Bedankt voor de opmerking wat betreft de snelheid van het reageren op mail. We doen onze uiterste best om snel te reageren. Als dat niet altijd gebeurt, dan is dat iets waar wij verbetering in aan moeten brengen. Dit zullen we intern oppakken.

M. Mol

Prima begin van de dag

snelle levering en service

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor deze mooie review. Leuk te vernemen dat jullie de snelle levering en service waarderen!

Geantwoord op

Croonwolterendros ( ketenpark vumc)

Goed betrouwbaar en netjes

voor mij niet
duidelijk en heldere afspraken

Van der Tol Groep b.v.

De service is zeer goed. Leveringen zijn altijd op tijd.

Je hoeft nooit lang te wachten als er actie genomen moet worden, ook wat betreft het onderhoud van de koffiemachines

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor de prachtige beoordeling. Fijn dat jullie onze snelle service zo waarderen.

Gemeente Tytsjerksteradiel

Lekkere koffie makkelijke site om te bestellen

geen plastic meen om de tea of life
makkelijk bestellen via webshop, duurzaam, snel geleverd.

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor deze prachtige review! Fijn dat jullie goed ervaringen hebben met de webshop en zo positief zijn over onze snelle service.

Nettorama Merkendiscount.

SterSterSterHalve sterLege ster

Leverancier van koffie, melk en cacao in de koffiemachine.

Webshop: bestelling makkelijk in te vullen
Bezorging op de juiste plaats. Nu wordt het in een hal neergezet, i.p.v. met de lift naar de juiste locatie gebracht. Terwijl dit wel gevraagd wordt bij de bestelling.

VDL

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bedrijf doet wat het moet doen.

Komen wel altijd zijn afspraken na.
Medewerkers zouden iets meer vrolijkheid uit kunnen stralen.

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je ondanks je positieve feedback, dit niet resulteert in een voldoende. Fijn dat je aangeeft dat we onze afspraken altijd nakomen en ons ook aanbeveelt. Helaas hebben wij niet altijd invloed op de uitstraling van ons personeel, maar hebben hem hier wel op aangesproken. Fijne dag!

Tandartsenpraktijk Burgum

overzichtelijke webshop
geen, ga zo door

Antwoord Van Duijnen

Wat een fantastische review! Bedankt hiervoor. En fijn dat je de webshop zo overzichtelijk vindt. Fijne dag!

Het Baken Park Lyceum

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk en snel te bestellen.
De dozen willen nog wel eens beschadigd aankomen.

Antwoord Van Duijnen

Bedankt voor je positieve review! Wat vervelend dat de dozen soms beschadigd aankomen. Dat is niet de bedoeling. Neem in dat geval altijd contact op met onze klantenservice (zie email adres hieronder). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat dit probleem wordt aangepakt. En als een product echt beschadigd is, dan zorgen wij voor vervanging hiervan. customercare@vanduijnen.nl

Geantwoord op

Van Duijnen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Duijnen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 2 september 2016

Van Duijnen

Echt verse koffie op het werk, je dag kan niet beter beginnen! Want goede koffie brengt energie, collegialiteit en verbondenheid. Koffie drinken we dan ook graag in gezelschap. Zin om eens nader kennis te maken onder het genot van een perfecte kop koffie?

Rondebeltweg 34

Kirsten Knops

Zeer, vriendelijk, behulpzaam, goede service, goede kwaliteit

Zeer goede communicatie, goede kwaliteit

Welkom² (Gemeente Zoetermeer)

Een net en plezierig bedrijf.

Wat sneller op de mail kunne reageren
Snelle bezorging

M. Mol

Prima begin van de dag

snelle levering en service

Geantwoord op

Croonwolterendros ( ketenpark vumc)

Goed betrouwbaar en netjes

voor mij niet
duidelijk en heldere afspraken

Van der Tol Groep b.v.

De service is zeer goed. Leveringen zijn altijd op tijd.

Gemeente Tytsjerksteradiel

Lekkere koffie makkelijke site om te bestellen

geen plastic meen om de tea of life
makkelijk bestellen via webshop, duurzaam, snel geleverd.

Nettorama Merkendiscount.

SterSterSterHalve sterLege ster

Leverancier van koffie, melk en cacao in de koffiemachine.

Webshop: bestelling makkelijk in te vullen

VDL

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bedrijf doet wat het moet doen.

Komen wel altijd zijn afspraken na.
Medewerkers zouden iets meer vrolijkheid uit kunnen stralen.

Tandartsenpraktijk Burgum

overzichtelijke webshop
geen, ga zo door

Het Baken Park Lyceum

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk en snel te bestellen.
De dozen willen nog wel eens beschadigd aankomen.

Van Duijnen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10