9.5 /10

checkbox100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!

Communicatie
Gastvrijheid locatie Aerdehof
Volgens wensen

Mevrouw Rijks

Keurige uitvaart verzorging met een gouden hart en alle tijd voor de nabestaanden.

Jos Jonkers

Positief!

Reuver

Jacqueline Stienen

Heel menselijke en professionele medewerkers gesproken en ontmoet vanaf het eerste telefoontje tot de laatste afhandeling. Het was gewoon een heel prettige samenwerking. Vanaf het eerste telefoontje naar van der Laan goed en duidelijk geholpen. Er was voor mij meteen duidelijkheid wat er ging gebeuren die eerste dag. En het verliep allemaal soepel. De twee dames die m’n vader kort na z’n overlijden heel waardig zijn komen ophalen, zouden er rond 6.30 zijn, wat ook zo was. ‘‘s middags om 13.00 eerste afspraak met de uitvaartverzorger, ook keurig op tijd. Meteen goede afspraken kunnen maken met de externe locatie en de andere dingen die m’n vader wilde, dat hebben we in een paar uur mooi kunnen regelen dankzij de professionaliteit van Nico. Nico heeft ons als spreker Nancy geadviseerd, wat ook 100% een schot in de roos was. De uitvaart was zo mooi persoonlijk, precies zoals wij en zeker ook m’n vader gewild had. Kortom een top ervaring voor mij!

Thorn

Evert Beaupain

Tot op de puntjes verzorgd

Tegelen

Tom

Vanaf het eerste contactmoment tot het definitieve afscheid was alles tot in de puntjes geregeld. Fijn contact, veel ruimte voor eigen inbreng, we kijken er met een heel positief gevoel op terug.

Diederik vd Biggelaar

Uitstekend

Haarlem

Franceé Munninghof

Nico van van der Laan was uiterst respect- en begripvol. Hij heeft ons goed begeleidt in de hele weg naar de uitvaart en naar ons en onze wensen geluisterd. De uitvaart was precies zoals door Hans en ons gewild was.

Alie Stijf

Zeer goed.

Kampen

John Kerren

Een waardige en respectvolle begeleiding, met geduld, vriendelijkheid en oprecht meedenken in elke stap.

J Heuts

heel positief, netjes en correct geregeld, uw vertegenwoordiger Jimmy en collega hielden gepaste afstand en waren er als het nodig was, ook zeer tevreden over de informatie etc. kleine note..... de locatie waar we naar binnen moesten was niet gelijk duidelijk, het bord met de naam valt niet gelijk op, wellicht verlichten zodat het op afstand beter te zien is, en...naam was niet compleet, we miste "van" (Boekhold), verder misschien een bel aan die deur, we waren wel vroeg maar konden niet naar binnen, geen punt op zich maar winterdag of met regen niet zo fijn, en dan als laatste, het sturen van dit tevredenheidsonderzoek zou ik niet gelijk sturen, een paar dagen later lijkt me gepaster, niet te min, futiliteiten van het geheel, het prima zo.

venlo

Jeffrey van Hoek

Zeer tevreden, was fijn geregeld en het personeel is ook echt betrokken

Kessel

Uitvaartverzorging van der Laan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Uitvaartverzorging van der Laan heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2017

Uitvaartverzorging van der Laan

Van der Laan Uitvaart en Aerdehof vormen samen een uitvaartonderneming en afscheidslocatie. Wij bieden legio mogelijkheden voor een mooi en waardig afscheid van een dierbare, maar zeker ook voor het vieren van het leven. Wij staan open voor vernieuwing en actuele ontwikkelingen binnen de uitvaart. Alles rond leven en dood blijft in beweging en in die beweging gaan wij graag mee.

Grote Blerickse Bergenweg 24

5927PB Venlo-Blerick