Gerard
Bij vragen word je altijd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan Men probeert echt met je mee te denken
- Product of service:
- QuickScan
98% beveelt Van Steensel Assurantiën aan!
Resultaat gerichte service ondanks beperkte omvang verzekeringsportefeuille
Zeer goed
Altijd klaar om mij t ehelpen
De band met onze adviseur ervaar ik als heel prettig, resoluut en handelend. Wij spreken dezelfde taal door onze jarenlange samenwerking.
Prima service en snelle terugkoppeling
Helder advies
Altijd vriendelijk geholpen. Hebben verstand van zaken.
Snel, zakelijk maar ook begripvol en correct
Mijn ervaring is echt positief! Ik ben al ruim 40 jaar klant bij van Steensel en nog steeds heel tevreden. Eigenlijk heb ik geen vergelijk omdat ik al die tijd bij de zelfde verzekeraar ben gebleven en waarom zou je overstappen als je tevreden bent! Ik zeg ga zo door, blijf markt conform da komt het helemaal goed.
goede service
Ben heel netjes geholpen Goede adviezen Mijn dank aan Bianca
De bereidheid om wat te doen, en vooral het persoonlijke contact zijn de belangrijkste factoren, maar ook het feit dat er snel gereageerd wordt. Dat zou normaal moeten zijn, maar bij veel bedrijven en instellingen is dat overgegaan naar computers, wat ik dus niet wens te doen.
Al jaren een fijne samenwerking met Van Steensel. Altijd goed bereikbaar, duidelijke uitleg en eerlijk advies. Je merkt dat de belangen van de klant vooropstaan. Van harte aanbevolen.
Van Steensel Assurantiën verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Steensel Assurantiën heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Altijd klaar om mij t ehelpen
Prima service en snelle terugkoppeling
Helder advies
Altijd vriendelijk geholpen. Hebben verstand van zaken.
Snel, zakelijk maar ook begripvol en correct
goede service