Wim Brouwers
Prettig in omgang, deskundig, rustig voel me op mijn gemak
Dirk stelde voor een VALD test te doen om specifieker te kunnen trainen en om een startpunt te hebben om zo mijn voortgang bij te houden. Dit gaat verder dan enkel mijn rugklachten behandelen en past goed bij mijn drive/ambities.
Er wordt echt gekeken na wat je nodig hebt en aankan.
Leuke gast, zeer kundig. Luister goed en weet zeer goed waar hij mee bezig is
Wanneer iemand op zoek is naar een fysiotherapeut die met aandacht, kennis en kunde naar een kind kijkt.
na 4 behandelingen ben ik weer op de rails gezet en heb afgesproken dat ik thuis mijn geadviseerde oefeningen ga doen. Alle klachten zijn verdwenen. hartelijk dank
Goed en duidelijke uitleg , alle stappen doorgenomen over de betreffende klachten en een goed werkende behandeling Mijn klachten waren in het begin hoog en na de eerste behandeling al bijna verholpen vervolgens nog twee sessies gehad in overleg met mij om de situatie rondom de klachten te checken en relativeren hoe het gegaan was
Bij de intake gaf de fysio aan dat het waarschijnlijk een ontsteking was die te behandelen was met therapie. Enkele weken later bleek dat het toch iets ernstiger was. Daar schrok ik van. Daarom een mager zeventje.
Bij mensen met rug / scoliose klachten
Fijn ontvangst maakte praatje met je geven advies wat te doen tips zou zeker aanraden
Is erg vriendelijk en vakkundig bezig en beantwoord altijd mijn vragen
Ik word/werd verschrikkelijk goed begeleid
Hij is duidelijk en behandelingen zijn effectief.
kundig, rustig, meelevend, heeft goed inzicht denkt mee. motiverend
Van Lith Healthness Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt:

Van Lith Healthness Center
Prins Clausstraat 1a
5246 TE Rosmalen
Prettig in omgang, deskundig, rustig voel me op mijn gemak
Er wordt echt gekeken na wat je nodig hebt en aankan.
Leuke gast, zeer kundig. Luister goed en weet zeer goed waar hij mee bezig is
Bij mensen met rug / scoliose klachten
Is erg vriendelijk en vakkundig bezig en beantwoord altijd mijn vragen
Ik word/werd verschrikkelijk goed begeleid
Hij is duidelijk en behandelingen zijn effectief.
kundig, rustig, meelevend, heeft goed inzicht denkt mee. motiverend
Van Lith Healthness Center heeft de volgende resultaten bereikt: