1907 reviews

Omdat ik het juiste advies kreeg en ik merkte dat de fysiotherapeut verstand van zijn beroep heeft.

Koba Bleeker

Deskundigheid, serieus nemen.

Rustig, kundig, fijn in de omgang, begripvol

Trees Berg

Ik heb bij haar altijd baat bij behandelingen die zij doet. Ze luistert goed naar de klachten en geeft mij goede oefeningen mee. Daarnaast is zij plezierig in omgang.

Ze is rustig en legt alles goed uit

De fysiotherapeut is super deskundig en menselijk, staat naast de zorgvrager en denkt mee. Is zeer meelevend en begaan. Ze is hulpvaardig en zorgzaam, old scole en ik heb alle vertrouwen in haar behandeling.

Goede effectieve behandeling, prettige sfeer , goede uitleg

Heel goed in zijn vak. Effectieve behandeling. Neemt de tijd en geeft goede tijd leg en oefeningen mee voor thuis.

Tom Boerema

Goede bereikbaarheid, heldere comunicatie en uitleg. Begrip. En het helpt

Deskundig duidelijke uitleg en advies luisterend oor

Ben 1x geweest daarna ongelukkje gehad hoop weer heen te gaan goed gesprek gehad over wat te doen

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring met de therapeut en snel een resultaat

De behandelingen waren prettig en hebben mij goed geholpen. Bij de overstap naar het sporten was duidelijk wat ik moest trainen om de spierconditie zo optimaal mogelijk te houden.

Ze masseert mijn nek goed en heb daar veel baat bij

Ik word serieus genomen en de behandeling werkt voor mij prima.

Van Kasteel fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • check1907 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2021

Van Kasteel fysiotherapie

van Kasteel biedt haar cliënten een aantal diensten aan. Fysiotherapie, Manuele therapie, Ergotherapie, Fitness, Arbeidsfysiotherapie, Echografie, Acupunctuur, Golf-fysiotherapie, Mindfulness, Lifestyle.

1907 reviews

Deskundig duidelijke uitleg en advies luisterend oor

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring met de therapeut en snel een resultaat

Ze masseert mijn nek goed en heb daar veel baat bij

Ik word serieus genomen en de behandeling werkt voor mij prima.

Van Kasteel fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10