A. krijgsman
- Nvt
- Product of service:
- Gietvloer
Heel erg prettig
Dankjewel voor de super mooie vloer heel netjes gelegd, super personeel en je krijg heel fijn schoonmaakmiddel voor de gietvloer. Wij hebben voor een duo kleur gekozen het is de kleur zand. We hebben er heel veel plezier van!
Zeer fijn & klantvriendelijk bedrijf met goede prijs-kwaliteit gietvloeren, uitgebreide uitleg in de showroom en een heldere offerte welke zeer overzichtelijk is. Daarnaast kunnen zij ook de juiste inbouw douchedrain faciliteren welke zij bovendien op voorraad hebben waardoor dit een one-stop shop is voor je gietvloer.
Hele fijne samenwerking met klantvriendelijk bedrijf dat afspraken nakomt.
Super leuke organisatie om de perfecte vloer bij je huis en smaak aan te schaffen!
Van begin tot eind soepel verlopen en een prachtig resultaat
Super!
Duidelijk advies over de gietvloer in de showroom, heldere communicatie in het proces. De ervaren gieters hebben een zeer strak resultaat geleverd (4 woonlagen, twee kleursoorten). Na de oplevering kwamen we nog een paar kleine punten tegen die snel werden opgelost!
Voor de tweede keer voor een vloer VAN Hollandse bodem gekozen. De vloeren zien er weer strak uit. Harde werkers en alles wordt keurig opgeruimd.
De mannen van "Van Hollandse Bodem" hebben prachtig vakmanschap geleverd. Aan de voordeur met het verstrekken van heldere informatie. Tijdens het gieten werkten ze snel en accuraat. Zowel onze pu gietvloer als epoxy garage vloer liggen er strak in. Alle vragen konden gesteld worden. De lijnen zijn zeer kort. Ook de na service is op maat en prima.
Goed bedrijf
Positieve ervaring Vriendelijke medewerkers en een goed en deskundig advies Zeer uitgebreide en mooie showroom Gastvrij ontvangen met koffie
Wij hebben een uitstekende ervaring met dit bedrijf.
TOP
Erg blij met onze gietvloer Van Hollandse Bodem! Ligt er strak in, gaan we jaren plezier aan beleven.
Van Hollandse Bodem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Hollandse Bodem heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel erg prettig
Hele fijne samenwerking met klantvriendelijk bedrijf dat afspraken nakomt.
Van begin tot eind soepel verlopen en een prachtig resultaat
Super!
Goed bedrijf
Wij hebben een uitstekende ervaring met dit bedrijf.
TOP
Van Hollandse Bodem heeft de volgende resultaten bereikt: