8.6 /10

checkbox93% beveelt Van Helden aan!

Hans Bouman

prima sales & service & producten & aflevering

betrouwbare dienstverlener

Anton Bunt / Bunt BTM bv

Keurig correct en snel geregeld.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Fijn om zaken mee te doen. Denken goed mee.

Teun Breen

Alex Bucker

Goede snelle en een correcte Services

Goede service met een goede kwaliteit

Antwoord Van Helden

Beste Alex, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en de kwaliteit. We helpen je de volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Liza

Margreet Veen

Antwoord Van Helden

Beste Margreet, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je onze service als snel en behulpzaam hebt ervaren. We helpen je de volgende keer graag weer. Met vriendelijke groet, Liza

Mayra

Fijne service in het bestelproces en netjes op tijd geleverd. Boekjes zijn helemaal naar wens.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Erg prettig geholpen in het selectieproces en er is ook heel fijn meegedacht door Daphne.

Antwoord Van Helden

Beste Mayra Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de boekjes goed zijn bevallen! Met vriendelijke groet, Liza

Frank Heijden

Prima ervaring

Antwoord Van Helden

Beste Frank, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Johan Riet

NVT

Antwoord Van Helden

Beste Johan, Bedankt voor je review! We waarderen je positieve beoordeling en helpen je de volgende keer graag weer! Met vriendelijke groet, Annabel

Haya Maëla

Zeer goed

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Het bestelde product is van goede kwaliteit.

Antwoord Van Helden

Beste Haya, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat zowel onze service als de kwaliteit van het product goed zijn bevallen. We staan graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Annabel

Sasja Prins - STERK Bloemendaal Heemstede

Echt superblij met de service. We hebben eerder pennen en andere gadgets besteld en ze zien er mooi uit en worden snel geleverd. Nu samples van balpennen aangevraagd en deze waren er al met een paar dagen. We zijn heel tevreden!

Omdat ze goed zijn!

Antwoord Van Helden

Beste Sasja, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je al meerdere keren voor ons hebt gekozen en steeds zo tevreden bent. Fijn dat ook de samples weer snel bij je waren. Bedankt voor je vertrouwen en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Oeds Bijlsma

Antwoord Van Helden

Beste Oeds, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent en ons zou aanbevelen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annabel

Han Nieman

SterSterSterLege sterLege ster

Het product is goed, maar werd niet volgens de bestelling geleverd. 50 doosjes met 1 pen in plaats van 5 trays met 10 pennen.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Maar dan wel leveren volgens de afspraak.

Antwoord Van Helden

Beste Han, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over het product, maar jammer dat de verpakking niet volgens afspraak is geleverd. We begrijpen dat dit vervelend is. Inmiddels hebben we hierover contact gehad en is dit verder met je afgehandeld. We hopen je bij een volgende bestelling weer beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Annabel

Geantwoord op

Van Helden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 12 maart 2012

Van Helden

Van Helden helpt bedrijven al meer dan 60 jaar om hun merk zichtbaar te maken met bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Van pennen en drinkflessen tot tassen, textiel en originele cadeaus: in ons ruime assortiment vind je voor ieder geefmoment een passend product. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke service, snelle levering en ruime keuze helpen we je graag om het juiste relatiegeschenk te vinden en te bedrukken met jouw logo, tekst of ontwerp.

Hans Bouman

prima sales & service & producten & aflevering

betrouwbare dienstverlener

Anton Bunt / Bunt BTM bv

Keurig correct en snel geregeld.

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Fijn om zaken mee te doen. Denken goed mee.

Teun Breen

Oeds Bijlsma

Han Nieman

SterSterSterLege sterLege ster

Waarom zou je dit bedrijf wel/niet aanbevelen?
Maar dan wel leveren volgens de afspraak.

Van Helden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10