Interessante en leerzame training met een mix van onderwerpen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, communicatie en leiderschap.
- Product of service:
- Evaluatie training vanHarte&Lingsma
100% beveelt vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership aan!
100% beveelt vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership aan!
Als je er echt voor gaat, dan is de training confronterender en persoonlijker dan je je kunt voorstellen.
Een zeer persoonlijke leerervaring. Tijdens de 3-daagses wordt je onttrokken uit het dagelijks (werkzame) leven en is er alle tijd en aandacht om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Daarbij heeft ieder zijn eigen inbreng en weet de docent het te smeden tot een leerschool voor iedereen.
Ik laat deze vraag leeg
Een mooie balans tussen theorie, praktijk en je eigen leerproces. Het beste leer je door te ervaren, en daar is veel ruimte voor in deze training. Het heeft mij waardevolle inzichten gegeven over groepsdynamica, en ook praktisch, wat je kunt doen in je rol als teamcoach.
De PCI-training heeft mijn verwachtingen enorm overtroffen. De training is zoveel meer dan alleen de theorie van communicatie en interactie. Je gaat individueel en groepsgewijs op verschillende manieren aan de slag met jouw onderzoeksvraag. Deze vraag krijgt gedurende de 'reis' steeds meer diepgang. Je leert jouw eigen communicatie en dat van anderen écht zien!
Leren en ontdekken in een fijne omgeving met dito groep
Prima training! leerzaam opnieuw goed naar de Spiegel kijken helpt je weer in je volgende stap. Dank je wel Roos
Mijn algemene ervaring met Van Harte & Lingsma is positief. Je komt in een omgeving waarin je open kunt zijn over wat je voelt, waar je tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. De cursus draagt bij aan het achterhalen waar jouw probleem of uitdaging zich bevindt en helpt je richting te geven in hoe je hier mee om kunt gaan.
Ik heb het voorrecht leiding te geven aan een goed functionerend team. Ook dan is deze training heel nuttig, want: "hoe houd je dat zo?" Vivian en Jeroen hebben mij praktische handvatten gegeven die ik direct in de praktijk kan toepassen. Vervolgens is het elke dag weer: oefenen, uitproberen, reflecteren en nog meer oefenen.
De KIM-training voor leidinggevenden heeft een bijzonder sterk fundament gelegd voor mijn persoonlijke en professionele leiderschap. Ik herken inmiddels patronen beter en heb de juiste tools in handen om mezelf verder te ontwikkelen.
Ik heb de training als ontzettend fijn en leerzaam ervaren. Ik heb meer handvatten die ik tijdens mijn werk kan toepassen. Heb ook sneller door wanneer ik in een (nu bekende) valkuil stap. De trainster is ontzettend bekwaam; met humor maar ook een bepaalde mate van kwetsbaarheid weet zij de groep met zich mee te krijgen. Ontzettend knap en leerzaam. Kortom een mooie ervaring die zowel op werk als privé van pas komt. Bedankt!
De training geeft in een mooie opbouw inzicht in je manier van communiceren en leiderschap. Het is een mooie combinatie van theorie, praktijk en je eigen leerdoelen. De training geeft inzicht en antwoord op de vraag: hoe wil je zelf als leider zijn, in plaats van hoe het zou moeten? Dit leverde voor mij waardevolle inzichten op
Een uitdagende en intensieve training waarin je jezelf goed leert kennen en daarvanuit jezelf kan laten groeien als leidinggevende.
De training heeft mij veel helderheid gegeven over wat leidinggeven inhoudt en concrete handvatten geboden om mijn leiderschapsstijl verder te ontwikkelen. Door de verschillende modellen en oefeningen heb ik beter inzicht gekregen in mijn sterke en ontwikkelpunten. Sabine begeleidt op een toegankelijke en betrokken manier. Ze geeft je niet “de waarheid”, maar helpt je juist om zelf tot inzichten te komen. Haar manier van werken zorgt voor vertrouwen en maakt dat ze echt onderdeel werd van onze groep.
vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership heeft de volgende resultaten bereikt:
vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership
Burgemeester Haspelslaan 63