8.7 /10

checkbox100% beveelt vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership aan!

Jeroen

Uitdagende training, met ervaren trainers en mede-cursisten. Wordt uitgedaagd en geprikkeld om lekker uit je eigen comfortzone te treden, waardoor je jezelf en hoe je leidinggeeft beter leert doorgronden. Vond het ontzettend leuk en leerzaam - echt een cadeautje voor jezelf.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

De training de Leider in jou is als geen andere. Met name de persoonlijke aandacht en de combinatie van theorie en oefenen in de praktijk was zeer waardevol.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Zeer waardevolle training waarin ik ben gegroeid in mijn (persoonlijk) leiderschap.

Ad Martens

Uitstekende cursus met goede begeleiding. Mooie locaties en een goede sfeer. Een aanrader voor iedere Rabobank medewerker.

Niet nodig

SterSterSterSterLege ster

Positief, kundige cursusleidster die ook dynamiek en vertrouwen binnen een groep op gang weet te brengen.

SterSterSterSterLege ster

De KIM voor leidinggevenden heeft me uitgedaagd om kritisch te kijken naar de manier waarop ik invulling geef aan mijn leidinggevende functie, en heeft me nuttige handvatten geboden om ingesleten patronen te doorbreken. Enorm waardevol!

Bart Post

De training houdt jezelf een spiegel voor. Het kan zijn dat je veel nieuwe inzichten over jezelf krijgt, het kan ook zijn dat jij je al bewust bent van hoe je in elkaar zit en toch nog steeds worstelt met hoe je dat veranderd. In beide gevallen een waardevolle manier om met jezelf aan de slag te gaan en tegelijkertijd anderen te helpen in hun leerproces (waar jij dan ook weer van leert). Je moet er wel voor openstaan en je kwetsbaar durven opstellen.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Het is een hele mooie training die je jezelf beter leert kennen en hoe jij over komt op de ander.

Natalie

Ik heb de opleiding Leider in Jou bij Van Harte & Lingsma als ontzettend waardevol ervaren. De training heeft mij niet alleen praktische tools gegeven, maar vooral ook meer inzicht in mijn eigen handelen en leiderschap. De trainer voelde goed aan wat de groep nodig had en het materiaal sloot daar mooi op aan. Voor mij was het een inspirerende training die echt iets in beweging heeft gezet. Ik heb de opleiding inmiddels al meerdere keren met enthousiasme aanbevolen aan collega’s.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Ik heb deelgenomen aan de training authenticiteit en persoonlijke kracht en vond het een fantastische training. Op positieve wijze geconfronteerd met mijn eigen gedachtegangen en in een hechte, steunende groep medecursisten zijn wij ontzettend goed begeleid door onze trainer Sabine, die vriendelijk en zachtaardig is, maar op de juiste momenten doorvraagt om voorbij de oppervlakte te komen. Ik gun iedereen deze training, zeker een aanrader!

super persoonlijk, goede kwaliteit

Laura

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik had vooraf de verwachting dat de training mij zelfkennis, praktische inzichten, handvatten en vaardigheden zou bieden op het gebied van leidinggeven. Dat kwam minder aan bod dan ik had verwacht. Ik denk dat de training vooral veel waarde biedt voor deelnemers die belemmerende patronen of ervaringen willen onderzoeken, een duidelijk leerdoel hebben of heel concreet aan bepaald gedrag willen werken, afleren of aanleren. Voor mijn persoonlijke leerbehoefte sloot de inhoud minder goed aan.

SterSterSterSterLege ster

het is een goede, zeer persoonlijke training, die je naar jezelf leert kijken en aan de hand daarvan zorgt dat je effectiever wordt in de communicatie en samenwerking met anderen.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Leiding geven aan verandering is een training waarin veel tools en methodes langs komen. Fijn dat het zo uitgebreid is en door de intervisie en coaching ook goed te passen in/op je eigen situaties. De trainer staat open voor nieuwe ideeën en denkt met de groep mee. Een grote meerwaarde is de diversiteit aan verschillend achtergronden, werkvelden en ervaringen die gedeeld worden binnen de groep.

Frank

SterSterSterSterLege ster

De training en de trainer geeft een waardevolle verbinding tussen theorie en praktijk. Dit werd gecombineerd met het creeren van een fijne leergroep waarbinnen de sociale veiligheid verzekerd was zodat iedereen op zijn eigen manier kon groeien.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 21 april 2009

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership

VanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership, is sinds 1985 pionier in leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling.

Burgemeester Haspelslaan 63

1181 NB Amstelveen