8.8 /10

checkbox100% beveelt vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership aan!

Uitstekende training om de leider in jezelf te vinden en ontwikkelen!

TD

SterSterSterSterLege ster

De training was goed opgebouwd en de communicatie was duidelijk. De trainster verstond haar vak goed.

Yfke Faber

SterSterSterSterLege ster

Tijdens deze training heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, maar ook mooie inzichten op gedaan door de diversiteit in de groep. Waardevolle inzichten in hoe verschillend er gedacht en gewerkt wordt. Zowel werk en privé heb ik hier heel veel aan gehad.

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Prima, alles volgens afspraak. En een heldere cursusbeschrijving op viadesk.

Ralph

Het is een waardevolle en impactvolle training die verder gaat dan alleen het werken aan leerdoelen. Waar ik vooraf vooral focuste op gedrag, zat de echte kracht in het inzicht in wat daaronder ligt. De training heeft me geholpen om bewuster te reageren, beter mijn positie in te nemen en minder snel in oplossingen te schieten. Dat merk ik dagelijks in mijn werk.

SterSterSterSterLege ster

Professionale organisatie: zowel in voorafgaand contact als ook tijdens de training en de communicatie via het online platvorm

Kweisja

SterSterSterSterLege ster

Intensief, maar positief. Ik kijk tevreden terug. De aandacht die besteed wordt aan persoonlijke ontwikkeling (leiding geven aan jezelf) en leiding geven aan je team is in balans.

SterSterSterSterLege ster

Het was de start van een mooi en persoonlijk leerproces, de KIM zet dingen 'aan'. In combinatie met alle theorie een stevige basis om op verder te bouwen.

Inspirerend!

SterSterSterSterLege ster

Interessante en leerzame training met een mix van onderwerpen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, communicatie en leiderschap.

IJsbrand Heeringa

Als je er echt voor gaat, dan is de training confronterender en persoonlijker dan je je kunt voorstellen.

SterSterSterSterLege ster

Een zeer persoonlijke leerervaring. Tijdens de 3-daagses wordt je onttrokken uit het dagelijks (werkzame) leven en is er alle tijd en aandacht om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Daarbij heeft ieder zijn eigen inbreng en weet de docent het te smeden tot een leerschool voor iedereen.

SterSterSterLege sterLege ster

Ik laat deze vraag leeg

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Een mooie balans tussen theorie, praktijk en je eigen leerproces. Het beste leer je door te ervaren, en daar is veel ruimte voor in deze training. Het heeft mij waardevolle inzichten gegeven over groepsdynamica, en ook praktisch, wat je kunt doen in je rol als teamcoach.

Karin

De PCI-training heeft mijn verwachtingen enorm overtroffen. De training is zoveel meer dan alleen de theorie van communicatie en interactie. Je gaat individueel en groepsgewijs op verschillende manieren aan de slag met jouw onderzoeksvraag. Deze vraag krijgt gedurende de 'reis' steeds meer diepgang. Je leert jouw eigen communicatie en dat van anderen écht zien!

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 april 2009

vanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership

VanHarte&Lingsma, School voor Human Leadership, is sinds 1985 pionier in leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling.

Burgemeester Haspelslaan 63

1181 NB Amstelveen

Uitstekende training om de leider in jezelf te vinden en ontwikkelen!

TD

Yfke Faber

Evaluatie training vanHarte&Lingsma

Prima, alles volgens afspraak. En een heldere cursusbeschrijving op viadesk.

Ralph

Kweisja