Dormio Group
Zeer goed en meedenkend
89% beveelt Van Happen Containers aan!
Zeer goed en meedenkend
Container op verkeerde adres Container op verkeerd huisnummer geplaatst In afwachting op de container was ik verbaasd dat deze nog niet geplaatst was, gezien er telefonisch contact was geweest dat deze binnen 10 min zou zijn. Echter bleef de levering uit. Na telefonisch contact was de secretaresse er van overtuigd dat de levering had plaatsgevonden. Ze vroeg mij om een foto te maken dat dit niet het geval was. Toen ik naar buiten liep, zag ik tot mijn verbazing aan het eind van de straat een container staan. Conclusie de chauffeur heeft huisnummer 17 voor huisnummer 11 aangezien. Dat kan natuurlijk gebeuren, echter vind ik het wel erg teleurstellend dat er op dat moment geen oplossing gevonden kon worden om deze op ons adres neer te zetten. Dit paste niet in de planning en dit betekende dat pas 5 dagen later de container bij deze beste mensen in de straat weggehaald kon worden. Het leek wel alsof ik in een aflevering van bananensplit was beland. Helaas na 2x mail contact voor een oplossing geen reactie mogen ontvangen. Dan blijft er niets anders uit dan een negatieve recensie! Bedrijf is niet in staat om tot een goede oplossing te komen en schuift het af met het paasweekend, echter is de container op vrijdag geplaatst en direct contact geweest, dit had voor het paasweekend opgelost kunnen worden en anders in tegemoetkoming van de kosten voor het extra werk wat heeft plaatsgevonden.
Goede service.
Ben vandaag zeer goed geholpen, top!
altijd snel en efficient
Top!
Goed bedrijf, goede service, komt afspraken na.
Rob is de beste!
Zeer tevreden
Netjes en vakkundig personeel
VvE Hopveld
Een fijne samenwerking met vooral goede communicatie!
goede en correcte afhandeling
Fijn contact en samenwerking.
Helemaal TOP !
Van Happen Containers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Happen Containers heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Happen Containers
Weijerbeemd 10
5651GN Eindhoven
Goede service.
Ben vandaag zeer goed geholpen, top!
altijd snel en efficient
Top!
Goed bedrijf, goede service, komt afspraken na.
Rob is de beste!
Zeer tevreden
Netjes en vakkundig personeel
VvE Hopveld
Een fijne samenwerking met vooral goede communicatie!
goede en correcte afhandeling
Fijn contact en samenwerking.
Helemaal TOP !
Van Happen Containers heeft de volgende resultaten bereikt: