Roos Veldkamp
Prima, netjes en snel
93% beveelt Van Gogh Museum Shop aan!
Snel bezorgd goed verpakt en goed op de hoogte gehouden
Lekker veel spullen in deze winkel. Vooral voor kinderen die in het buitenland wonen.
Zeer tevreden. Mooie aankoop. Zeer goed ingepakt.
Prachtige zijden Van Gogh-shaw!
Een snelle en zeer zorgvuldige verwerking van mijn bestelling.
Prachtige catalogus met mooie artprint!
Duidelijke website, snelle communicatie en redelijke verdiensten.
Prima tevreden over wat ik gekregen heb. Ik vond het alleen vervelend dat ik thuis moest blijven om een handtekening te moeten zetten voor een boek van nog geen €20 . Ze hadden het zo in mijn pakketbus kunnen afleveren.
geweldige penselen voor een redelijke prijs
Online gevonden wat ik zocht
Het pakketje was binnen 2 (werk)dagen bij mij in huis wat erg fijn was.
Bestelling niet ontvangen door waardeloze vervoerder dhl
Duidelijke overzichtelijke webshop met een ruim assortiment. Bestelde producten zijn snel geleverd. Goed verpakt en aangetekend verzonden. Ziet er kwalitatief allemaal prima uit. Moeder is erg blij met haar kussensloopjes en koektrommeltje.
Van Gogh Museum Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Gogh Museum Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Gogh Museum Shop
Gabriël Metsustraat 8
Postbus 75366 1070 AJ Amsterdam
Snel bezorgd goed verpakt en goed op de hoogte gehouden
Zeer tevreden. Mooie aankoop. Zeer goed ingepakt.
Prachtige zijden Van Gogh-shaw!
Een snelle en zeer zorgvuldige verwerking van mijn bestelling.
Prachtige catalogus met mooie artprint!
Duidelijke website, snelle communicatie en redelijke verdiensten.
geweldige penselen voor een redelijke prijs
Online gevonden wat ik zocht
Het pakketje was binnen 2 (werk)dagen bij mij in huis wat erg fijn was.
Van Gogh Museum Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Van Gogh Museum Shop