9.2 /10

checkbox98% beveelt Van Eyck shutters aan!

Custers Verstraeten

In ons huis reeds 5 jaar geleden shutters laten plaatsen, alles tot in de puntjes perfect geregeld. Nu ook in ons appartement shutters laten plaatsen, er was aan een Luik beschadiging gebeurd met plaatsen, het is allemaal heel correct opgelost. Super tevreden van deze firma, een echte aanrader als je echte kwaliteit wil.

Van der lusdonk

Blij dat we de shutters bij jullie gekocht hebben! Contact, inmeten en plaatsen is allemaal heel netjes gedaan! En zo verschrikkelijk blij met het eindresultaat. Dankjewel Van Eyck schutters.

Jacobs

SterSterSterSterLege ster

Alles netjes komen inmeten vriendelijk personeel maar kreeg 2 weken geleden mail dat er nog is 2 maanden levertijd bij kwamen dan zou het 5 maanden ruim geduurd hebben als ze dan komen Kunnen hun wel niets aan doen maar is wel vervelend kunnen ze dan wel beter voortaan zeggen kan 6 maand duren

Tuurenhout

Perfecte shutters en klantenservice!

Antwoord Van Eyck shutters

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Geniet van de prachtige shutters :) Groet, Anke - Van Eyck shutters

Van der valk

Helaas geen shutters maar netjes geregeld

Familie De Wint-van Damme

Heb al jaren in gans ons huis shutters van Van Eyck. Ben er heel tevreden mee. Ook bij de bestelling en levering was alles top. Dienst na verkoop ook alles heel goed.

Antwoord Van Eyck shutters

Heel erg bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze shutters en dat ze in het hele huis mogen schitteren. Geniet maar goed van jullie mooie shutters. Groet, Anke - Van Eyck shutters

Patrick Lashley

SterSterSterSterLege ster

Nette manier van omgang met klant, goede aanbevelingen, goede uitleg, inmeting en goede service

Antwoord Van Eyck shutters

Dank je wel voor je mooie review Patrick! Heel erg fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons bedrijf. Geniet van je Van Eyck shutters producten :) Groet, Anke - Van Eyck shutters

Joosen

Goed service netjes werk geleverd Gewoon top bedrijf

Antwoord Van Eyck shutters

Wat een mooie woorden, dank je wel voor deze review! Geniet van je prachtige Van Eyck shutters producten :) Groet, Anke - Van Eyck shutters

VocalEssence

Positief!

De Graaf

SterSterSterSterLege ster

Beschadiging aan planfon met hout aan brengen zwart op wit gestukte plafon jammer erg hoogmoed met steiger gemaakt worden

Antwoord Van Eyck shutters

Wat vervelend om te lezen dat er een beschadiging is ontstaan tijdens het plaatsen. Ik heb het bericht ook nog even doorgezet naar onze Service afdeling, zodat we zeker weten dat dit op de juiste manier wordt opgelost. Groet, Anke - Van Eyck shutters

F. F. van Wettum

Overeengekomen levertijd is in eerste instantie niet nagekomen. Later bleek overmacht.

Antwoord Van Eyck shutters

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Door overmacht kunnen wij soms onze genoemde levertijden inderdaad niet halen, wat uiteraard erg vervelend is. Maar wij zullen altijd ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te leveren en iedereen alsnog zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van onze mooie producten. Ga er dus ook zeker goed van genieten :) Groet, Anke - Van Eyck shutters

Zeer deskundig bedrijf

marjan laureyssens

Een zeer goed contact, service, mensen die weten waar ze over praten, en hoe ze alles moeten monteren. keurig werk, netjes en ordelijk. alleen maar goeds voor dit bedrijf

Antwoord Van Eyck shutters

Wauw, wat een lovende woorden! Dank je wel Marjan. Hier krijgen wij ontzettend veel energie van :) Groet, Anke - Van Eyck shutters

Jc

Goeie kwaliteit

Fraij

SterSterSterSterLege ster

Van Eyck shutters verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van Eyck shutters heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 augustus 2018

Van Eyck shutters

Van Eyck shutters is een familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van raamdecoratie; shutters & blinds. Wij werken door geheel België en Nederland en kunnen ons met trots specialist in shutters en blinds noemen. Wij verzorgen het gehele traject; van uitgebreid advies op maat door onze eigen ervaren adviseurs tot en met een zorgvuldige montage door onze eigen montageteams.

Oude Graaf 6

6002 NL Weert

Custers Verstraeten

Van der lusdonk

Jacobs

Tuurenhout

Perfecte shutters en klantenservice!

Van der valk

Helaas geen shutters maar netjes geregeld