9.5 /10

checkbox100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!

Communicatie
Gastvrijheid locatie Aerdehof
Volgens wensen

Henryk Herbst

Goede begeleiding

Han Verhofstadt

Het afscheid van ons pap was in goede handen bij van der Laan en vooral bij Nico. Hij voelde heel goed aan wat wij graag wilde en dat was niet allemaal zoals gebruikelijk en alles is gelukt.

Kerkdriel

Ruud

Prettig om in emotioneel moeilijke tijden aangenaam verrast te worden door een gemeend hartelijke uitvaartverzorger die vertrouwen uitstraalt en lekker 'gewoon' is. Communicatie gaat vlekkeloos, duidelijkheid door transparantie en afspraak is afspraak. De uitvaart zelf in Aerdehof is uitstekend uitgevoerd. De warmte en betrokkenheid van de medewerkers is voelbaar. Petje af!

Panningen

Eveline Hekkens

Wij hebben de uitvaart van onze alleenstaande oom laten verzorgen door Uitvaartverzorging van der Laan en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Het contact was prettig en er werd echt met ons meegedacht. Omdat we met een kleine groep nabestaanden en bekenden waren, maakten we gebruik van een intieme familieruimte, wat heel passend voelde. Er werd goed afgestemd om alles binnen de beschikbare tijd in één keer te laten plaatsvinden: de opbaring, het afscheid nemen, het sluiten van de kist en aansluitend een informeel samenzijn. Dit verliep heel prettig en natuurlijk. De ruimte was sfeervol ingericht met fijne zitjes, de catering was goed verzorgd en de medewerkers waren vriendelijk en betrokken. In het bijzonder willen we Juliette noemen: professioneel, warm en betrokken – bijna alsof ze een familielid of goede vriendin was. Dankzij deze persoonlijke aanpak hebben wij samen een mooi, waardig en tegelijkertijd fijn afscheid kunnen beleven.

Sandra Eijkemans

Heel fijn

Daphne Kagelmaker

Wij zijn fantastisch begeleidt door Nico. Met veel aandacht en warmte. En alles was perfect geregeld.

Sittard

Kessels

Fijn, goed geholpen en goede begeleiding.

Patrick van Zon

Heel mooie en zorgvuldige uitvaart. We hadden echt het gevoel dat de klant de koning was en is. Er werd ook veel meegedacht met ons en alles is toch als heel prettig ervaren (wat op zich al een kunst is :-)

Mariet Joosten - Berden

Netjes

Angela

Uitstekend. Er wordt met je meegedacht, suggesties gedaan en heel veel is mogelijk.

Harold Dückers

Geweldig! Kim is een geweldig persoon en heeft de uitvaart van onze moeder (en 2 jaar geleden van onze vader) zeer waardig en tot in de puntjes goed verzorgd.

Saskia Willems

Betrokken, snelle hulp, goed contact en open voor ideeen zonder daarin teveel te sturen, heel fijn!

Sjaan Vaessen

Begripvol, luisterend oor, voldoende eigen inbreng. Goede medewerkters

Bas Willems

Positief persoonlijk meedenken

Frank Nissen

Zeer goed. Voorbereiding en uitvoering volledig passend. Respectvolle benadering. Nam zich de tijd en was plezierig in de omgang.

Venlo

Uitvaartverzorging van der Laan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Uitvaartverzorging van der Laan heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2017

Uitvaartverzorging van der Laan

Van der Laan Uitvaart en Aerdehof vormen samen een uitvaartonderneming en afscheidslocatie. Wij bieden legio mogelijkheden voor een mooi en waardig afscheid van een dierbare, maar zeker ook voor het vieren van het leven. Wij staan open voor vernieuwing en actuele ontwikkelingen binnen de uitvaart. Alles rond leven en dood blijft in beweging en in die beweging gaan wij graag mee.

Grote Blerickse Bergenweg 24

Heel fijn

Daphne Kagelmaker

Sittard

Kessels

Fijn, goed geholpen en goede begeleiding.

Patrick van Zon

Mariet Joosten - Berden