Henryk Herbst
- Woonplaats:
- Blerick
100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!
100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!
Goede begeleiding
Het afscheid van ons pap was in goede handen bij van der Laan en vooral bij Nico. Hij voelde heel goed aan wat wij graag wilde en dat was niet allemaal zoals gebruikelijk en alles is gelukt.
Prettig om in emotioneel moeilijke tijden aangenaam verrast te worden door een gemeend hartelijke uitvaartverzorger die vertrouwen uitstraalt en lekker 'gewoon' is. Communicatie gaat vlekkeloos, duidelijkheid door transparantie en afspraak is afspraak. De uitvaart zelf in Aerdehof is uitstekend uitgevoerd. De warmte en betrokkenheid van de medewerkers is voelbaar. Petje af!
Wij hebben de uitvaart van onze alleenstaande oom laten verzorgen door Uitvaartverzorging van der Laan en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Het contact was prettig en er werd echt met ons meegedacht. Omdat we met een kleine groep nabestaanden en bekenden waren, maakten we gebruik van een intieme familieruimte, wat heel passend voelde. Er werd goed afgestemd om alles binnen de beschikbare tijd in één keer te laten plaatsvinden: de opbaring, het afscheid nemen, het sluiten van de kist en aansluitend een informeel samenzijn. Dit verliep heel prettig en natuurlijk. De ruimte was sfeervol ingericht met fijne zitjes, de catering was goed verzorgd en de medewerkers waren vriendelijk en betrokken. In het bijzonder willen we Juliette noemen: professioneel, warm en betrokken – bijna alsof ze een familielid of goede vriendin was. Dankzij deze persoonlijke aanpak hebben wij samen een mooi, waardig en tegelijkertijd fijn afscheid kunnen beleven.
Heel fijn
Wij zijn fantastisch begeleidt door Nico. Met veel aandacht en warmte. En alles was perfect geregeld.
Fijn, goed geholpen en goede begeleiding.
Heel mooie en zorgvuldige uitvaart. We hadden echt het gevoel dat de klant de koning was en is. Er werd ook veel meegedacht met ons en alles is toch als heel prettig ervaren (wat op zich al een kunst is :-)
Netjes
Uitstekend. Er wordt met je meegedacht, suggesties gedaan en heel veel is mogelijk.
Geweldig! Kim is een geweldig persoon en heeft de uitvaart van onze moeder (en 2 jaar geleden van onze vader) zeer waardig en tot in de puntjes goed verzorgd.
Betrokken, snelle hulp, goed contact en open voor ideeen zonder daarin teveel te sturen, heel fijn!
Begripvol, luisterend oor, voldoende eigen inbreng. Goede medewerkters
Positief persoonlijk meedenken
Zeer goed. Voorbereiding en uitvoering volledig passend. Respectvolle benadering. Nam zich de tijd en was plezierig in de omgang.
Uitvaartverzorging van der Laan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Uitvaartverzorging van der Laan heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitvaartverzorging van der Laan
Grote Blerickse Bergenweg 24
5927PB Venlo-Blerick
Heel fijn
Fijn, goed geholpen en goede begeleiding.
Netjes
Begripvol, luisterend oor, voldoende eigen inbreng. Goede medewerkters