Ron van Lier
- Woonplaats:
- Maasbree
100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!
100% beveelt Uitvaartverzorging van der Laan aan!
Heel Prettig en correct
Erg prettige ervaring in moeilijke tijd.
Zeer goed
Uitstekend
Erg fijn
Fijn positief
Het was heel fijn. Hij hielp en dacht echt mee. En niets was teveel. Mijn dank is groot daarvoor.
Heel mooie ervaring veel tijd en medeleven getoond en vooral fijne uitvaart zoals Stephan het gewild heeft
Voelde als een warm nest, empatisch, zeer effectief, zeer goede hulp en ondersteuning.
heel prettig.
Heel erg prettig ervaren en met alle rust verzorgt.
Top, ondanks de droevige omstandigheden
Wij zijn zeer tevreden. Professioneel maar ook heel medelevend en menselijk. Er wordt echt met alles rekening gehouden en er wordt ook echt mee gedacht.
Erg prettig! Betrokkenheid, en goede communicatie.
Uitvaartverzorging van der Laan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Uitvaartverzorging van der Laan heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitvaartverzorging van der Laan
Grote Blerickse Bergenweg 24
5927PB Venlo-Blerick
Heel Prettig en correct
Erg prettige ervaring in moeilijke tijd.
Zeer goed
Uitstekend
Erg fijn
Fijn positief
heel prettig.
Heel erg prettig ervaren en met alle rust verzorgt.
Top, ondanks de droevige omstandigheden
Erg prettig! Betrokkenheid, en goede communicatie.
Uitvaartverzorging van der Laan heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitvaartverzorging van der Laan