9 /10

checkbox98% beveelt Van den Berk Boomkwekerijen aan!

Michel

Isabelle Billiet

zeer goed

Mark

SterSterSterSterLege ster

Uitstekende service en wij krijgen goed advies. Ook na meldingen van wat mindere kwaliteit dat geleverd werd is goed geacteerd.

Bart-Jan

een hele positieve ervaring. Vakkundige medewerkers

Pieter Veldhuizen

Goeie kwaliteit Op tijd geleverd

Johan

Arjan

Fijne samenwerking

Jos

Wij als gemeente Simpelveld hebben afgelopen voorjaar een nazaat van de Anne Frank aangeplant, wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Mirella

Snelle service, mooie boom

Belangenvereniging Silvolds Belang.

We wilden in het kader van 80 jaar Vrijheid een Anne Frank Witte kastanjeboom planten en kregen dit bedrijf door onze gemeente aanbevolen. Het moest snel besteld en geleverd worden voor het broedseizoen. Van den Berk Boomkwekerijen kwamen heel snel in actie en de AF boom werd mooi op tijd geleverd. Zo konden we samen met de leerlingen van de basisschool in Silvolde, Bestuur belangenvereniging Silvolds Belang en de wethouder de boom planten. Hij bloeide uitbundig en de eerste kastanjes zitten er inmiddels aan. Zeker aan te bevelen.

Raymond

Van den Berk Boomkwekerijen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Van den Berk Boomkwekerijen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2019

Van den Berk Boomkwekerijen

Het grootste assortiment bomen, heesters en rhododendrons van Europa! Dé specialist in gangbare tot grote maten bomen. ✓ Ruim 1750 soorten ✓ 500+ Ha kwekerij

Donderdonk 4

5492 VJ Sint-Oedenrode