Wim
Topservice.
98% beveelt Van den Berk Boomkwekerijen aan!
98% beveelt Van den Berk Boomkwekerijen aan!
Topservice.
Goede service, duidelijke communicatie.
De bestelde en geleverde bomen waren kwalitatief hoogstaand. Administratieve opvolging en afhandeling was vlot en correct.
Prima service bij het laden van de boom
Vlot en keurig geregeld.
Perfect geholpen, goede uitleg over boomkeuze.
Snel, goede service, goede kwaliteiten.
Kwaliteit en service prima
Een prima bedrijf waar we een goede rondleiding hebben gehad over verschillende velden , en zo onze bomen uit hebben kunnen zoek. De kwaliteit is prima.
Goede kwaliteit en alles omtrent de regeling wordt goed afgestemd
goede ervaring, een ervaren bedrijf, veel kennis in huis, denken goed mee, vriendelijk personeel.
super, al meer dan 60 bomen er gekocht altijd top! op naar de volgende 60.
Prima qua planning en levering
De klant en ikzelf zijn super tevreden over de geleverde bomen , prima kwaliteit en de juiste maat , alles stipt en met veel zorg geleverd door een bijzonder aangename chauffeur. Top service !
kwalitatieve producten, goed transport. makkelijk geregeld
Van den Berk Boomkwekerijen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van den Berk Boomkwekerijen heeft de volgende resultaten bereikt:
Topservice.
Goede service, duidelijke communicatie.
Prima service bij het laden van de boom
Vlot en keurig geregeld.
Perfect geholpen, goede uitleg over boomkeuze.
Snel, goede service, goede kwaliteiten.
Kwaliteit en service prima
Goede kwaliteit en alles omtrent de regeling wordt goed afgestemd
super, al meer dan 60 bomen er gekocht altijd top! op naar de volgende 60.
Prima qua planning en levering
kwalitatieve producten, goed transport. makkelijk geregeld