Kamsteeg
- Sterke punten
- Accuraat en betrouwbaar!
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Afgenomen dienst
- Elektra schuur herstellen
95% beveelt Van Bentem Elektrotechniek aan!
95% beveelt Van Bentem Elektrotechniek aan!
Het probleem werd zeer snel opgelost. Ervaren werkmannen
Ik belde voor een storing en werd gelijk door een deskundige te woord gestaan. Ik heb 20 jaar in Warmond gewoond, en reed altijd voorbij de winkel. Nu dacht ik gelijk, ik moet hen bellen.
Slechte communicatie, wandcontactdozen moesten verplaatst worden en er moest worden ingefreesd om kabels weg te werken. Al met al zijn ze hiervoor 3x terug geweest en moesten ze een ander bedrijf inschakelen om te frezen. En dan wordt er gezegd stop maar een krant in het gat zodat de stucadoor het dicht kan smeren, ipv afdekkapje te plaatsen. De telefonist zou me terugbellen, ook dat was niet gebeurd en op mails wordt ook niet meer gereageerd.
Elektricien met leerling kwamen snel om een plafondlamp op te hangen. Perfect gedaan. Hij gaf zijn leerling collega veel uitleg. Top. Veel lof hiervoor.
Snel en professioneel geholpen. Fijne communicatie en oplossingsgericht.
Interessant bedrijf, maar mijn ervaring was teleurstellend. Het gaat om een bedrijfspand. Dit bedrijf heeft eerder al werkzaamheden bij mij uitgevoerd (redelijk omvangrijk). Later vroeg mijn verhuurder om een inspectie, en ik heb opnieuw hetzelfde bedrijf ingeschakeld. Tijdens de inspectie maakte hun medewerker opmerkingen over het eerdere werk — dat juist door hun eigen bedrijf was uitgevoerd. Toen ik hem daarop wees, gaf hij aan dat hij dat niet wist. Vervolgens ontving ik een rapport zonder enige correcties, met dezelfde opmerkingen. Volgens het rapport moesten deze punten binnen drie maanden worden opgelost. Ik heb dit gedaan en hen daarna een uitgebreide e-mail gestuurd met facturen als bewijs, waarin ik uitlegde dat de genoemde punten betrekking hadden op hun eigen eerdere werkzaamheden. Sindsdien (nu al twee maanden) reageren ze niet meer op mijn e-mails. Daarnaast heb ik hen eerder gevraagd om een offerte voor het oplossen van de punten. De prijsopgave vond ik buiten proportie: bijvoorbeeld meerdere opmerkingen over verlichting werden simpelweg als afzonderlijke werkuren berekend, wat opliep tot ongeveer €3000. Mijn indruk: er wordt weinig verantwoordelijkheid genomen voor eerder uitgevoerd werk en de communicatie stopt zodra er vragen ontstaan. Beslis zelf, maar ik zou dit bedrijf niet opnieuw inschakelen.
Bij een onverwacht probleem in onze keuken hadden wij hulp nodig. Tijdens het koken vielen oven, inductieplaat en boiler vielen tegelijk uit. De volgende morgen kwam de electricien met een stagiair langs. Deskundig, zorgvuldig en vriendelijk werd ons probleem onderzocht en deels opgelost: de oven bleek aan vernieuwing toe te zijn. Alles werd secuur doorgemeten, ook toen de verbindingen weer werkten. Dit gaf ons een gevoel van veiligheid. Wij zijn dus zeer tevreden over hun werk! Het viel bovendien op dat electricien Wessel zijn compagnon bij het werk betrok en hem uitleg gaf. Mooi om dit te zien en te horen - per slot zijn de jongeren van belang voor de toekomst!
Service en werk uitgevoerd zoals gehoopt.
Zeer professionele en vriendelijk
Wat een geweldige, snelle service en vriendelijke professionele mensen.
Nalopen beaarding stopcontacten in gekochte woning. En extra geaard stroompunt in gang voor vriezertje.
Had een storing in de meterkast. Belde het Van Bentem en ze konden de zelfde dag langs komen. Electricien die langs kwam had het probleem snel gevonden en opgelost. Was fijn, efficient en profecioneel geregeld.
Uitstekende ervaring met Wessel
Lars heeft ons goed en geduldig geholpen. Onze opdracht deskundig en vlot uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.
Lars hielp me enorm uit de brand! Binnen een uur aan mijn deur en een echt moeilijk probleem binnen 5u opgelost. Hele nieuwe leiding moeten aanleggen toen de kabel naar de warmtepomp doorgebrand was. Oude kabel was niet meer te redden. Ban Bentem heeft heel Lars' rooster voor me vrij gemaakt en nog een andere collega langs gestuurd om het probleem dezelfde dag te verhelpen. En ik was niet eens eerder klant bij ze!
Van Bentem Elektrotechniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Van Bentem Elektrotechniek heeft de volgende resultaten bereikt:
Het probleem werd zeer snel opgelost. Ervaren werkmannen
Snel en professioneel geholpen. Fijne communicatie en oplossingsgericht.
Service en werk uitgevoerd zoals gehoopt.
Zeer professionele en vriendelijk
Wat een geweldige, snelle service en vriendelijke professionele mensen.
Uitstekende ervaring met Wessel
Van Bentem Elektrotechniek heeft de volgende resultaten bereikt: