stephan mertens
in verband met vermoedelijke drukte ging het terugbellen niet altijd even soepel. Verder prima service
- Product of service:
- Aankoop occasion
Prettige verkoper (Corne) en zaken mee gedaan.
Super goed geholpen door Dennis
Fijne verkoper, prima service, ook bij een andere vestiging dan waar de aankoop was.
Germaine heeft ons keurig geholpen
Zeer slechte service. Bij afleveringen allerlei zaken niet op ore. Bellen niet terug.. Komen afspraken niet na en na meerdere gesprekken waarin beloofd wordt dat ze het beter gaan doen en schade willen compenseren blijft het weer stil en wordt er weer niet gereageerd op mail. Na 20 Jaar goede service van volvo is dit een enorme achteruitgang on service en klantvriendelijkheid. Als ik audi was zou ik mijn naam niet langer willen verbinden aam dit bedrijf.
Zeer deskundig advies van Martijn. Vriendelijk, geduldig en flexibel. Geen verkooppraatjes of gedram.
Vriendelijk en eerlijk
Bij binnenkomst moesten we zelf een verkoopadviseur opzoeken (zaten te eten).
Afspraak over aflevering anders dan overeenkomst, niet volledig transparant over auto, zelf contact op moeten nemen voor aflevering, verkoop moeilijk te bereiken via receptie. Had een beter ervaring bij aankoop vorige auto.
Verkoop van een A-selectie occasion ging goed. Ik heb nu de auto een maand, en ervaar de verdere service als slecht. Gebrek aan belangstelling voor kleine gebreken, die niet worden opgelost. Gevoel dat alles wat ik vraag de medewerkers teveel is. Met een reactie alsof de medewerkers het zelf moeten betalen, terwijl dit zonder probleem of uitleg opgepakt MOET worden omdat het simpelweg onder een jaar garantie valt. Wanneer ik de vraag stel wat service bij Vallei Autogroep inhoudt, krijg je de reactie: service is niet alles gratis krijgen. Dure rekeningen worden mij gestuurd, waarbij ik zelf moet aangeven bij de medewerkers dat het garantie is en de medewerkers nog steeds moeten navragen of dit werkelijk garantie is. Dit geeft mij het gevoel dat er geen vertrouwen in mij is.
Prima, alleen de stuur was wel beschadigd aan de bovenzijde. Dit terwijl de auto nog nieuw is. Hierover graag contact met ons op te nemen!
Alles prima geregeld.
Goed service
De auto is niet in orde en heeft inmiddels bijna twee weken bij jullie gestaan
Vallei Auto groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vallei Auto groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettige verkoper (Corne) en zaken mee gedaan.
Super goed geholpen door Dennis
Germaine heeft ons keurig geholpen
Vriendelijk en eerlijk
Bij binnenkomst moesten we zelf een verkoopadviseur opzoeken (zaten te eten).
Alles prima geregeld.
Goed service