8.6 /10

checkbox94% beveelt Vallei Auto groep aan!

SterSterSterLege sterLege ster

Ik verwacht een betere proactieve houding , niet dat ik als klant moet vragen/zeuren om updates. Verkoper moet zich meer inleven hoe de klant het beleeft en duidelijke/heldere verwachtingen scheppen bij problemen/vragen. Zelfs de factuur klopt niet helemaal , (volgens de manager vd verkoper) komt dit door een onduidelijke oorzaak in de 'computersystemen' overdracht bij SEAT/Cupra waardoor de Cupra Leon aangemerkt wordt als SEAT Leon op de factuur. Dit alles komt bij mij niet geheel profesioneel over wat ik wel verwacht bij een 'dure aankoop' zoals een auto.

Willem Barth

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Als ik lager kon geven, had ik dat gedaan. Ik kocht in juli 2025 een Volkswagen T-Roc uit 2024 met 30dkm bij Vallei Autogroep Nijmegen en dit is tot nu toe mijn slechtste auto-ervaring ooit. Bij de aflevering ging het direct mis: • De auto was niet gepoetst, niet gepolijst en niet schoongemaakt, terwijl dit op de factuur stond. • Het dak bleek beschimmeld. • Er zat een deuk in de motorkap waarvan gezegd werd dat een re-styler dit zou herstellen, maar die persoon was vervolgens onvindbaar, waardoor ik dit zelf heb moeten regelen. • De kleine vergoeding die ik kreeg stond totaal niet in verhouding tot de tijd en kosten. Technische problemen volgden snel: • Kort na aankoop begon er een duidelijk geluid uit de versnellingsbak te komen. • De auto is meerdere keren naar de werkplaats geweest. • Bij het laatste bezoek is bevestigd dat het geluid daadwerkelijk uit de versnellingsbak komt. • De binnenspiegel is inmiddels drie keer spontaan van de voorruit gevallen. Dit alles bij een auto van een jaar oud met slechts 31.000 km. Ik krijg sterk de indruk dat dit mogelijk een schadeauto is geweest, iets wat nooit is gemeld. Communicatie is misschien nog wel erger dan de gebreken: • De verkoper Koen Giesbers die mij de auto verkocht heeft (Nijmegen → nu Arnhem) is niet bereikbaar en belt niet terug. • Duiven verwijst naar Nijmegen, Nijmegen verwijst naar Arnhem: ik word van het kastje naar de muur gestuurd. • “We bellen u terug” betekent hier: we bellen u helemaal niet terug. Ik ben talloze uren kwijtgeraakt, veel frustratie en geen stap verder gekomen. Ik heb Vallei Autogroep inmiddels een termijn gesteld om contact op te nemen, maar zelfs daar wordt niet op gereageerd. Ik heb nu de BOVAG ingeschakeld. Conclusie: Wat mijn eerste luxe auto had moeten zijn, werd één grote teleurstelling. Auto niet conform, communicatie ondermaats, geen verantwoordelijkheid, geen service. Ik raad Vallei Autogroep niet aan.

Volkswagen T-Roc 2024

zeer vriendelijke verkoper met tijd voor uitleg en bij vragen. ook geen probleem om ons te helpen bij opstartproblemen met de nieuwe auto.

Van Kooten

Bedrijfsauto gekocht Goede eelijke nette handel gedaan

GJansen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Jullie vragen om feedback, dan krijgen jullie deze. 1) de auto werd een maand na handtekening afgeleverd, maar zonder een werkende 2de sleutel. Aflevering op een zaterdag, dus moesten wij terugkomen voor het inlezen van deze sleutel. Erg vervelend. 2) de baseball cap die bij de auto besteld is, was niet aanwezig (niet besteld). Moest nageleverd worden. 3) bij een van de wielen ontbrak bij levering een van de doppen ter bescherming. Deze waren in de kleur van de wielen en viel dus op. Ook hiervoor moesten wij opnieuw langskomen (tegelijk met de sleutel). 4) er ontbrak een gevarendriehoek. Deze is ter plekke wel uit een andere auto gehaald en in de nieuwe auto geplaatst. Meer slordig dan wat anders.

Guus

SterSterLege sterLege sterLege ster

Weinig communicatie over aflevering. Bij de aflevering ontbraken laadkabel, noodhamer en op de rechter buitenspiegel zat een soort lijm Wat het zicht belemmerde. En de verkoper wenste mij nog veel veilige kilometers toe. Ik ben echt totaal niet tevreden over Vallei Auto Groep. Medewerkers komen ongeïnteresseerd over.

SterSterSterSterLege ster

Benadering, toon., vraagbeantwoording naar tevredenheid ervaren.

Gourav Beond

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

As per sales agreement, car was expected to be serviced along with bushes replacement. This was agreed at the time of sales. However, In the digital service record, this is not documented. Which makes me concerned and also unsure if they are really replaced. Also no explanation was given by the sales advisor on why it cannot be in the maintenance history.

SterSterSterSterLege ster

Fijn contact. Snel een afspraak kunnen maken voor bekijken van de auto. Goede realistische inruil. Alleen 14 dagen moeten wachten op de aflevering van de auto is voor mij, als kind die blij is met een kado, erg lang wachten.

Aankoop occasion

Alles prima verlopen, alleen de nazorg vind ik minder. Mij audi app werkt niet en krijg deze niet aan de gang. Heb al een paar keer gemaild, maar probleem is nog niet opgelost.

Peter Balsters

SterSterSterSterLege ster

Alles ging goed. Van aankoop tot aflevering. Alleen zeer jammer dat mijn auto niet is voorzien van stoelverwarming. Al mijn vorige Volkswagens hadden dit wel.

Roel

SterSterSterHalve sterLege ster

Jammer dat er onzekerheid wordt gezaaid over het aan te brengen alarm. Beperkte kennis aanwezig waarbij van een externe partij de expertise in twijfel wordt getrokken, door zowel de verkoopadviseur almede de chef monteur.

Aankoop occasion

Uiterst correct en beleefd geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. De medewerker dacht goed mee en legde alles duidelijk uit.

Arno

Zeer kundig vriendelijk personeel

Didar

Verkoper was uitermate vriendelijk en enthousiast tijdens onze wandeling in de showroom en bij de proefritten ook. Uiteindelijk een geschikte auto gevonden en via hem gekocht

Aankoop occasion

Vallei Auto groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vallei Auto groep heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 28 april 2017

Vallei Auto groep

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de Vallei-regio. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Vallei Auto Groep regelt alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een FOCWA gecertificeerd schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuu

SterSterSterLege sterLege ster

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Guus

SterSterLege sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Benadering, toon., vraagbeantwoording naar tevredenheid ervaren.

Gourav Beond

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster