8.6 /10

checkbox94% beveelt Vallei Auto groep aan!

SterSterSterSterLege ster

Deze beoordeling is gebaseerd op mijn Tweede contact met Vallei groep. Respons bij getoonde koop interesse bij vestiging Arnhem was zeer klantonvriendelijk. aankoop interesse bij vestiging Ede werd zeer klantvriendelijk en doortastend opgepakt door verkoopadviseurJaël Hessing.

Prettig contact en fijne onderhandelingen

Paul

De verkoper heeft enthousiast goede uitleg gegeven over de auto echter hij vermeldde dat rubbers insmeren niet nodig is i.v.m de standkachel het instructie boekje vermeld dat dit wel noodzakelijk is.

Goede ervaring en fijn afgehandeld en geholpen

Rob Ravesteijn

Beide medewerkers doen correct zijn zeer vriendelijk en geven de goede informatie als er iets gevraagd wordt. Er waren wat onduidelijkheden met de tenaamstelling maar daar werd ik keurig van op de hoogte gehouden over de voortgang. De verkoper gaf ook eerlijk toe dat sommige zaken nieuw voor hem waren, ik hou daar van. De aflevering aan huis ging keurig volgens afspraak. Het was wel jammer dat ik zelf direct nieuwe ruitenwisserbladen moest aanschaffen omdat ze niet meer soepel waren en herrie maakten, ik had verwacht dat dat soort gebreken vóór de aflevering opgelost zouden worden.

Ronnie Reijnen

SterSterSterSterLege ster

Frank Aarts heeft voor mij gezocht naar de auto met mijn wensenpakket. Ik ben al vele jaren een fanatieke Audi rijder en liefhebber van mooie auto's. Zo heb ik o.a. een Audi 80, A4, A6 en een E-tron gehad en nu een Q6 E-tron. Frank weet altijd iets bijzonders te vinden. Het blijft altijd even stoeien over de inruilprijs maar tot nu toe zijn we er altijd uitgekomen. Ik ken Frank al ruim 25 jaar en hij is Audi voor mij.

Vriendelijk en correct

Carlo Heefer

Superfijne en duidelijke communicatie. Prettig, vriendelijk, professioneel en fijne houding

mideN

Alles was top

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het is een nieuwe verkoper, die naar mijn (ons) inziens onvoldoende opleiding heeft gekregen, hij deed wel z’n best maar wij vonden het matig.

SterSterSterHalve sterLege ster

Wij kwamen eerst niet uit de prijs. Een dag later is er nogmaals contact geweest en zijn we alsnog een prijs overeen gekomen. Tijdens de aflevering ontdekten wij een vrij grote schade aan de auto. Volgens verkoper was deze tijdens de proefrit al aanwezig. Deze is echter niet aan ons gemeld, wat wel zo netjes zou zijn geweest. Hierover is naderhand gecorrespondeerd, maar reacties lieten herhaaldelijk op zich wachten. Uiteindelijk zou reparatie een fors bedrag zijn. Indien wij dit vooraf geweten hadden, hadden wij de auto voor de overeengekomen prijs niet gekocht. Omdat wij ons afgewimpeld voelen, geef ik een 0 bij wel of niet aanbevelen. Dit is in ieder geval onze eerste en laatste auto bij Vallei. Wat een feestje had moeten zijn, heeft een vervelende nasmaak.

H van Schoonhoven

SterSterSterSterLege ster

Aankoop en aflevering van de auto was perfect. Er zat een Duitse handleiding bij zou leuker zij als men een internet koppeling erbij doet om eventueel een Nederlandse versie te downloaden.

SterSterSterSterLege ster

Sympathieke man met kennis van zaken en adequaat in zijn handelen. Heeft ons richting gegeven in het maken van een keuze.

van Otterdijk

SterSterSterLege sterLege ster

vanuit de adviseur is geen initiatief getoond om mij te begeleiden in het proces. Voelde me niet echt een gewaardeerde klant.

Aankoop occasion

Ik ben erg tevreden met de auto die ik heb gekocht.

Aankoop occasion

Vallei Auto groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vallei Auto groep heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 28 april 2017

Vallei Auto groep

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de Vallei-regio. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Vallei Auto Groep regelt alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een FOCWA gecertificeerd schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuu

Prettig contact en fijne onderhandelingen

H van Schoonhoven

van Otterdijk

SterSterSterLege sterLege ster

Aankoop occasion

Ik ben erg tevreden met de auto die ik heb gekocht.

Vallei Auto groep heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10