8.5 /10

checkbox94% beveelt Vallei Auto groep aan!

Henke Tuinmachines

SterSterSterLege sterLege ster

We hadden een afspraak, echter de auto waarvoor we kwamen stond nog in een onmogelijke hoek omdat er sleutels zoek waren. Toen de auto gekocht was was er onderhoud afgesproken en er werd een trekhaak gemonteerd, na een aflevertermijn van 4 weken, kreeg ik bericht dat het allemaal niet ging lukken. Er kwam nog eens een week bij. Bij het afleveren van de gekochte auto bleek de bermlamp RV uit de bumper gereden, volgens mij niet toen ik de auto kocht, dit werd opgelost door een lamp uit een andere auto te schroeven , ik heb verder niet moeilijk gedaan over de kras op de bumper. Tijdens het gebruik van de auto blijken de wisserbladen te bobberen en strepen achter te laten, ik heb zelf nieuwe wisserbladen besteld, omdat ik geen 2 uur in de auto ga zitten voor een paar wisserbladen, verder werkt het start stop systeem niet, hiervoor heb ik een afspraak in Arnhem. De communicatie vind ik wat lastig, ik ben van even telefonische overleggen en door, maar niet allemaal mailen end. De inzet van Coen en Ronald trek ik zeker niet in twijfel, de auto werkt verder naar behoren, maar ik had het mij anders voorgesteld. m vr gr Leo

Sem

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wanneer je een auto koopt en er binnen één maand meerdere problemen ontstaan die onder de garantie vallen, maar je vervolgens meer dan drie maanden moet wachten op een oplossing én daarnaast ook nog eens ruim moet betalen voor vervangend vervoer, dan vind ik de geboden service uitermate slecht.

Mark Buurman

Goede begeleiding.

B. de Reus

Prettig en constructief contact.

SterSterSterLege sterLege ster

Het lever van de auto duren veels te lang. Ik wilde de auto zo snel mogelijk hebben. Heb eindendelijk 3 weken moeten wachten op een kenteken. Dit zou in een paar uur moeten kunnen. Maar zeker binnen de 14 dagen uit het koop contract. Daarnaast is het mij niet duidelijk geworden waarom het zo lang moest duren.

Audry Burer

Goede service

Gerco Smit

Erg fijn benaderd en goede hulp gekregen

Emiel Zaidouni

SterSterSterSterLege ster

De verkoper is netjes en geduldig. Ik heb rustig kunnen kijken en tijd gehad om een beslissing te maken. De hulp was erg goed en meneer heeft verstand van zaken.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed om even contact te hebben na verkoop. Gewaardeerd.

Hans Scheepmaker......10

Alles verliep naar wens

G.Bakker

SterSterSterSterLege ster

Bij aflevering op locatie is er geen uitleg over de auto.

Jeroen Jansen

Heel prettig; viendelijk en adequaat.

Aankoop occasion

Verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam . Ik vond de rijklaar maken van de auto heeft lang geduurd

Mark

Zakelijk, duidelijk, betrouwbaar, vriendelijk.

Eelco Foekema

Vriendelijke verkoper. Leuk gesprek. Invoelend. Niet opdringerig, maar toch resultaatgericht.

Aankoop occasion

Vallei Auto groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vallei Auto groep heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 april 2017

Vallei Auto groep

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in de Vallei-regio. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreide range aan modellen. Vallei Auto Groep regelt alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een FOCWA gecertificeerd schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuu

Henke Tuinmachines

Sem

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mark Buurman

Goede begeleiding.

B. de Reus

Prettig en constructief contact.

Audry Burer

Goede service

Gerco Smit

Erg fijn benaderd en goede hulp gekregen

Emiel Zaidouni

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed om even contact te hebben na verkoop. Gewaardeerd.

Hans Scheepmaker......10

Alles verliep naar wens

G.Bakker

SterSterSterSterLege ster

Bij aflevering op locatie is er geen uitleg over de auto.

Jeroen Jansen

Heel prettig; viendelijk en adequaat.

Mark

Zakelijk, duidelijk, betrouwbaar, vriendelijk.

Eelco Foekema

Vallei Auto groep heeft de volgende resultaten bereikt: