Allard
- Sterke punten:
- Helder en aandacht voor valkuilen
1935 reviewsSchrijf review
100% beveelt Vaarschool Albatros aan!
Super hoe Coen de materie uitgelegd
Vaarbewijs 1 in één keer gehaald!
Vaarbewijs 1 & 2
Goede uitleg
Top cursus Video Online KVB2
Vaarbewijs 2 gehaald, wat een goed opgebouwde video opleiding
VBII
Voor een zeer grote kans van slagen zijn de cursussen van Albatros een must!
Vaarschool Albatros verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vaarschool Albatros heeft de volgende resultaten bereikt:
Vaarschool Albatros
Grote Oost, 30
1621BW Hoorn
Super hoe Coen de materie uitgelegd
Vaarbewijs 1 in één keer gehaald!
Vaarbewijs 1 & 2
Goede uitleg
Top cursus Video Online KVB2
Vaarbewijs 2 gehaald, wat een goed opgebouwde video opleiding
VBII
Voor een zeer grote kans van slagen zijn de cursussen van Albatros een must!
Vaarschool Albatros heeft de volgende resultaten bereikt:
Vaarschool Albatros