9.7Β /10

1988 reviewsSchrijf review

checkbox100% beveelt Vaarschool Albatros aan!

Communicatie

Bram

Top vaarschool, examen gehaald vaarbewijs 2 alles goed πŸ‘

Goede en duidelijke cursus

Robin Suiker

Fantastisch bedrijf, zowel de cursus, docent als de telefoon-helpdesk zijn ontzettend behulpzaam!

Sterke punten:
Cursus, docent, helpdesk, website, app.

Ria

Duidelijke cursus

Sterke punten:
De uitleg en het geduld waarmee COEN de uitleg doet in de online cursus.

Gert Thuring

Examen KVB 1

Sterke punten:
Coen spreekt in begrijpelijke taal. Rustig en attendeert. Waar ik wel weer aan moet wennen is de praktijk ervaring versus theorie. Ik vaar nu 55 jaar en merk dat gezien de drukte op het water toch wijs is om niet altijd voorrang te nemen (theorie). Miranda pakt problemen met de voor mij niet werkende app op en zorgt voor de uiteindelijke werkzaamheid hiervan. 6 mei 2026 examen gedaan en geslaagd.

Mark

Duidelijke lessen, eerste keer geslaagd!!

Sterke punten:
Heldere uitleg en goede bruikbare tips. Examen viel reuze mee, 43 punten gehaald en vanaf 35 punten ben je geslaagd.

Willem Metz

De allerbeste opleiding in Nederland!

Duidelijke, sympathieke en complete lessen

simon kroes

vaarbewijs2

stap voor stap duidelijk

Johan hendriks

top

heldere uitleg

Diana Stange

Top videolessen en in 1 x geslaagd!

Duidelijke video’s, goede uitleg, leuk om te doen hierdoor

Frans

Excellent

Sterke punten:
Ondanks dat de materie voor vaarbewijs II lastig kan zijn, worden de onderwerpen duidelijk uitgelegd. De combinatie van videos, cursusboek en oefenopgaven is uitstekend.

Marjolein

Perfect

Sterke punten:
Duidelijke filmpjes, duidelijke uitleg in het boek, handige ezelsbruggetjes. Heb ook de dagcursus gedaan daarmee nog even de puntjes op de I gezet. Uitstekende cursus. Geslaagd met 72 punten van de 80

Thijs

Top Cursus!!

Sterke punten:
Duidelijk, alomvattend en erg leuk bovendien!

Brouwer.

Sterke punten:
Voor mij was het sterke punt. Dat coen bij uitleg in de video curs , een duidelijke weer gaven gaf van varen. Het klopt gewoon op de boot staan en vandaar uit doen denken handelen , heden ben ik geslaagd met een zeer goede scoren 75. En dan nog had het meer kunnen zijn 2 vragen had ik omgedraaid qau antwoord. Oooo. Maar top Albatros dat je deze man het heb kunnen laten inzien hoe te handelen. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek

tevreden geslaagde cursist

zeer goede op een simpele begrijpelijke wijze les geven

C. de Korte

Geweldige

Sterke punten:
Moeilijke cursus (VB2), erg goed uitgelegd door Coen!

Vaarschool Albatros verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vaarschool Albatros heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • check1988 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2015

Vaarschool Albatros

Vaarschool Albatros is al 28 jaar actief in het verzorgen van cursussen voor vaarbewijs 1 (KVB1) en vaarbewijs 2 (KVB2) en verschillende andere cursussen op het gebied van de watersport. We beschikken over jarenlange ervaring als het gaat om het schrijven van lesboeken, het geven van cursussen en het verzorgen van een helpdesk op dit gebied. We werken uitsluitend met zeer bedreven cursusleiders. Ze kennen zogezegd het klappen van de watersportzweep.

Grote Oost, 30

1621BW Hoorn

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Communicatie

Top vaarschool, examen gehaald vaarbewijs 2 alles goed πŸ‘

Goede en duidelijke cursus

Robin Suiker

Sterke punten:
Cursus, docent, helpdesk, website, app.

Ria

Duidelijke cursus

Sterke punten:
De uitleg en het geduld waarmee COEN de uitleg doet in de online cursus.

Gert Thuring

Examen KVB 1

Mark

Duidelijke lessen, eerste keer geslaagd!!

Willem Metz

De allerbeste opleiding in Nederland!

Duidelijke, sympathieke en complete lessen

simon kroes

vaarbewijs2

stap voor stap duidelijk

Johan hendriks

top

heldere uitleg

Diana Stange

Top videolessen en in 1 x geslaagd!

Duidelijke video’s, goede uitleg, leuk om te doen hierdoor

Frans

Excellent

Marjolein

Perfect

Thijs

Top Cursus!!

Sterke punten:
Duidelijk, alomvattend en erg leuk bovendien!

Brouwer.

Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek

tevreden geslaagde cursist

zeer goede op een simpele begrijpelijke wijze les geven

C. de Korte

Geweldige

Sterke punten:
Moeilijke cursus (VB2), erg goed uitgelegd door Coen!

Vaarschool Albatros heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10