8.6 /10

checkbox98% beveelt V-Kam Education aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Hele fijne ervaring

Heel leerzaam en interactief

Nieman Groep

SterSterSterSterLege ster

Goede communicatie met de contactpersoon voor het inplannen van de training. Wordt meegedacht en naar een passend moment gezocht.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Het geeft handvatten om een interne audit te voeren. Docent weet waar ze het over heeft. Plezierige wijze van lesgeven en communicatie. S

Prima, alleen iets te ver van ons dagelijkse werk. Maar zeker interessant

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Goede uitleg van de spreker.

Fortic

Cursus Interne Audit gevolgd bij V-kam te Capelle a/d Ijssel. Een fijne les locatie en een fijne praktijkgerichte cursus. Ik heb er veel van opgestoken.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Praktijkgericht en zelf veel bezig zijn. Dus geen 'statische luister dag'.

Flex

Leerzame dag. Fijne docent!

Informatie met praktijkvoorbeelden.

4 some

Erg tevreden.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Enthousiasme van de cursus leider, zijn kennis en ervaring.

Antwoord V-Kam Education

Beste Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling. fijn om te horen dat de trainer, zijn enthousiasme, kennis en ervaring goed op jou wist over te brengen. succes met je opgedane kennis! Groeten, Louise

Dornan Engineering

Experience was good. A little difficult to see where the training would be taking place ass there was no signs or anyone to ask if you are the correct place.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
The course is great for people working on site with the physical equipment and machinery. For office based staff it is a little difficult if you have never encountered or come across such equipment and materials and what to do with it. It can be a little too technical.

Hans Hofland Vialis bv

praktijk oefeningen

Samme van der Linden

Positief

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Vooral dat de docent de aandacht van de cursisten er goed bij kon houden en veel praktijkvoorbeelden bij de theorie gaf, waardoor dit beter blijft hangen

Boon Edam

Leerzaam en leuk

Goede uitleg, met name de tips bij de oefenopdracht

Goed.

Uitgebreid.

Antwoord V-Kam Education

Beste Evelien, Bedankt voor je positieve reactie, ik wens je alle succes met het uitvoeren van je opgedane kennis van bij de preventiemedewerker-opleiding. Groeten, Louise

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slechte communicatie vooraf. kregen niet werkende links doorgestuurd, waardoor een hoop mails eraan te pas kwamen wat rommelig overkomt. daarnaast voegde voor mij de daadwerkelijke training niets toe, de uitleg over SCL kon veel korter. Doordat het nu een hele lange zit was over een auditnorm raken mensen hun interesses kwijt en gaat de kern van het verhaal verloren. Leuk voor een management of een KAM verantwoordelijke, niet voor de werkvloer. houd het bij praktische zaken en houd de mensen geboeid, geïnteresseerd en betrokken. In dit geval heb ik het als sonde van mijn tijd ervaren.

Helaas niks.

Antwoord V-Kam Education

Goedemorgen, Bedankt voor je duidelijke terugkoppeling. Jammer om te lezen dat je de training als zonde van je tijd hebt ervaren. Excuses voor de rommelige communicatie vooraf en de niet-werkende links. Dat is niet hoe het hoort te gaan. We hebben dit na afloop van de training ook met je collega besproken en zijn intern bezig om dit proces te verbeteren. De overige punten over de inhoud nemen we mee voor de verdere ontwikkeling van deze training. Met vriendelijke groet, Jannelien van den Oever

Ik heb deze cursus niet gehad

Moeilijk te beoordelen

Antwoord V-Kam Education

Goedemorgen, Vervelend dat je een uitnodiging hebt ontvangen voor een cursus die je niet gevolgd hebt. Hier hoor je geen uitnodiging te ontvangen. Excuses voor het ongemak! Ik ga uitzoeken waar dit is misgegaan. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Jannelien van den Oever

Vandaglas

Een hele prettige opleiding. Er wordt overal snel op gereageerd.

De leraar was zeer kundig en de kleine groep was heel prettig

Antwoord V-Kam Education

Goed om te horen dat je de opleiding als prettig hebt ervaren! We wensen je veel succes met het geleerde! Met vriendelijke groet, Jannelien van den Oever | Kwaliteitscoördinator

Geantwoord op

V-Kam Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

V-Kam Education

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Missie V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken.

Nijverheidstraat 17

8281 JD Genemuiden

Hele fijne ervaring

Heel leerzaam en interactief

Nieman Groep

Prima, alleen iets te ver van ons dagelijkse werk. Maar zeker interessant

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Goede uitleg van de spreker.

Fortic

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Praktijkgericht en zelf veel bezig zijn. Dus geen 'statische luister dag'.

Flex

Leerzame dag. Fijne docent!

Informatie met praktijkvoorbeelden.

4 some

Erg tevreden.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Enthousiasme van de cursus leider, zijn kennis en ervaring.

Dornan Engineering

Helaas niks.

Ik heb deze cursus niet gehad

Moeilijk te beoordelen

Vandaglas

Een hele prettige opleiding. Er wordt overal snel op gereageerd.

De leraar was zeer kundig en de kleine groep was heel prettig

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt: