Heel prettig. We hadden een kleine groep dat was fijn.
Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Door de kleine groep was gerichte vragen stellen mogelijk
Door de kleine groep was gerichte vragen stellen mogelijk
English language, nice explanation of most important topics
Thanks for your feedback.
Glad you found our course so positive.
Good luck putting all that you have learned into practice.
Kind regards,
Duidelijk en bondig
Beste Daan,
Bedankt voor je positieve feedback. Duidelijkheid is bij ons een van de kernwaarden. Fijn om te lezen dat je dit als positief ervaren hebt.
Bertine
Duidelijke opbouw en een losse manier van lesgeven waarbij de lesstof goed opgenomen kan worden.
Beste Paul,
Goed om te lezen dat je onze cursus zo positief hebt ervaren!
Ik wens je veel succes om alles wat je geleerd hebt tijdens de 2 cursussen in praktijk te brengen.
Hartelijke...
Duidelijke uitleg
Wordt duidelijk uitleg gegeven
Beste Henri,
Dankjewel voor je positieve feedback. Fijn dat je de duidelijke uitleg gewaardeerd hebt!
Bertine
Je wordt helemaal weer wakker geschud van alle gevaren wat er kan gebeuren je moet altijd goed opletten want je staat er altijd niet bij stil als het een keer mis gaat
Beste Jan,
Wat fijn dat je onze cursus zo positief hebt ervaren en dat je weer bewust bent van alle mogelijke risico's.
Succes om alles in praktijk te brengen.
Hartelijke...
de docent
Beste Marcel,
Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat we voldaan hebben aan je verwachting en dat je de docent zo waardeert. Dit zullen we doorzetten.
Bertine
Trainer is veelzijdig, heeft jarenlange ervaring en zorgt voor een ontspannen sfeer. Alle deelnemers hebben bereikt waarvoor ze zich hadden ingeschreven.
Dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat alle deelnemers bereikt hebben waar ze zich voor ingeschreven hebben.
Bertine
Een adequate 'stoomcursus' op de ISO 27001 waarbij goed hoofd- en bijzaken worden gescheiden
Beste Jeroen,
Bedankt voor je feedback. Daar zijn wij blij mee.
Fijn dat je specifiek aangeeft wat je erg sterk vindt aan onze cursus.