8.6 /10

checkbox98% beveelt V-Kam Education aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

j.kramer

zeer leerzaam

een ogen openende cursus

Rinus sinke

Heel leerzaam

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Daar ik het gevaar onderschat had van stroom ,en bij deze cursus heel leerzaam hoe je met stroom om moet omgaan

Vebe

AVK Plastics BV

SterSterSterSterLege ster

Goed inzicht in de eisen van de norm gekregen.

Theorie ondersteund met genoeg praktijk voorbeelden

Stijn Vennix

Positief, werd goed ontvangen en de lunch was goed. De cursus zelf ook.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Praktische insteek, duidelijke uitleg, regelmatig pauze zodat je je aandacht erbij kan houden.

Codor Carpets

Zeer leerzaam en uitgebreide cursus. Veel van geleerd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Dat je bewust wordt van de gevaren van stroom.

Antwoord V-Kam Education

Beste Casper, Bedankt voor je zeer positieve reactie, dat vinden we leuk om te horen! en ook goed om te horen dat je bewust bent geworden van de gevaren van stroom. veel succes om de opgedane kennis te gebruiken op de werkvloer. Groeten, Louise

van Eerd

SterSterSterHalve sterLege ster

Had het me iets ander voorgesteld, omdat ik dacht dat het echt over elektrische installaties zou gaan.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Dat je bewust wordt gemaakt van de gevaren en gevolgen.

Antwoord V-Kam Education

Beste Emiel, Bedankt voor je reactie! wat jammer dat je je er in eerste instantie iets anders van had voorgesteld. wel fijn om te horen dat je bewust bent gemaakt van de gevaren en gevolgen, en verder de cursus toch als positief hebt ervaren. Groeten Louise

Steven

interactie docent

Van Eerd

Duidelijk en zeer leerzaam

De interactie tijdens de cursus

Kon. Fabr. van Gebrande Suiker R. Buisman

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
De gevaren komen beter in beeld zodat je kritischer wordt.

Jean-Paul Licht & Elektra

Genoeg informatie gekregen

Persoonlijke sfeer

Nord Cargo

Veel te weten gekomen door de expertise van de trainer!

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
De expertise van de trainer en de mogelijkheid om bepaalde scenario's te bekijken en uit te oefenen.

Antwoord V-Kam Education

Beste Jill, Bedankt voor je positieve reactie, ook goed om te horen dat de trainer er dieper op in is gegaan, zodat je veel te weten bent gekomen. Ik wens je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis op de werkvloer. Groeten, Louise

Hospice De Heideberg

zeer goed

duidelijke theorie en praktijk gericht

Antwoord V-Kam Education

Goedemorgen, Bedankt voor je positieve reactie! goed om te horen dat je de theorie als duidelijk hebt ervaren. ik wens je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis. Groeten, Louise

Van eedd

Interessant

Goede informatie

Antwoord V-Kam Education

Beste Jurgen, Bedankt voor je positieve reactie! leuk om te horen dat je de cursus interessant vond. Ik wens je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis van de cursus. Groeten, Louise

Van eerd

Goede uitleg

Antwoord V-Kam Education

Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve reactie! fijn om te horen dat je de uitleg duidelijk vond. dan weten we zeker dat je veel opgestoken hebt van de cursus. ik wens je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis op de werkvloer! Groeten, Louise

Geantwoord op

V-Kam Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

V-Kam Education

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Missie V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken.

Nijverheidstraat 17

Heel leerzaam

Vebe

AVK Plastics BV

SterSterSterSterLege ster

Goed inzicht in de eisen van de norm gekregen.

Theorie ondersteund met genoeg praktijk voorbeelden

Stijn Vennix

Positief, werd goed ontvangen en de lunch was goed. De cursus zelf ook.

Codor Carpets

Zeer leerzaam en uitgebreide cursus. Veel van geleerd.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Dat je bewust wordt van de gevaren van stroom.

van Eerd

SterSterSterHalve sterLege ster

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Dat je bewust wordt gemaakt van de gevaren en gevolgen.

Steven

interactie docent

Van Eerd

Duidelijk en zeer leerzaam

De interactie tijdens de cursus

Kon. Fabr. van Gebrande Suiker R. Buisman

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
De gevaren komen beter in beeld zodat je kritischer wordt.

Jean-Paul Licht & Elektra

Genoeg informatie gekregen

Persoonlijke sfeer

Nord Cargo

Veel te weten gekomen door de expertise van de trainer!

Hospice De Heideberg

zeer goed