8.6 /10

checkbox98% beveelt V-Kam Education aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Goed.

Uitgebreid.

Antwoord V-Kam Education

Beste Evelien, Bedankt voor je positieve reactie, ik wens je alle succes met het uitvoeren van je opgedane kennis van bij de preventiemedewerker-opleiding. Groeten, Louise

Ik heb deze cursus niet gehad

Moeilijk te beoordelen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slechte communicatie vooraf. kregen niet werkende links doorgestuurd, waardoor een hoop mails eraan te pas kwamen wat rommelig overkomt. daarnaast voegde voor mij de daadwerkelijke training niets toe, de uitleg over SCL kon veel korter. Doordat het nu een hele lange zit was over een auditnorm raken mensen hun interesses kwijt en gaat de kern van het verhaal verloren. Leuk voor een management of een KAM verantwoordelijke, niet voor de werkvloer. houd het bij praktische zaken en houd de mensen geboeid, geïnteresseerd en betrokken. In dit geval heb ik het als sonde van mijn tijd ervaren.

Helaas niks.

Vandaglas

Een hele prettige opleiding. Er wordt overal snel op gereageerd.

De leraar was zeer kundig en de kleine groep was heel prettig

Antwoord V-Kam Education

Goed om te horen dat je de opleiding als prettig hebt ervaren! We wensen je veel succes met het geleerde! Met vriendelijke groet, Jannelien van den Oever | Kwaliteitscoördinator

Peter peters

duidelijk

Antwoord V-Kam Education

Beste Peter, Goed om te horen dat je de cursus duidelijk vond, Bedankt voor je reactie! Groeten, Louise

Vialis

Duidelijk en begrijpelijk

Voorbeelden laten zien met apparatuur

Antwoord V-Kam Education

Fijn om te horen dat je de cursus duidelijk en begrijpelijk vond. Veel succes met het geleerde! Met vriendelijke groet, Jannelien van den Oever | Kwaliteitscoördinator

Eurocaps

Goed en duidelijke en complete uitleg

Hier red red je levens mee en voorkom je erger

Antwoord V-Kam Education

Beste Rein, Bedankt voor je positieve reactie, ik wens je veel succes met je opgedane kennis van bij de BHV- cursus. Groeten, Louise

Marco Theebe /TasteStrik

Interessante praktische introductiecursus.

Praktijkoefeningen gezamenlijk met cursisten van andere bedrijven

Antwoord V-Kam Education

Beste Marco, Bedankt voor je Positieve reactie! fijn om te horen dat je de praktijk oefeningen goed hebt ervaren door dat samen te doen met andere cursisten. Ik wens je veel succes met het uitvoeren van je opgedane kennis op de werkvloer. Groeten, Louise

Pantar

Positief, informatief en verhelderend

Kort bondig, goede tools meegekregen. Ready to go

Antwoord V-Kam Education

Beste Simone, Leuk om te horen dat je het zo goed ervaren hebt, en je nu genoeg handvaten hebt gekregen om het toe te passen op de werkvloer. Bedankt voor je positieve reactie! Groeten, Louise

pantar

totaal pakket

Antwoord V-Kam Education

Beste Minko, Succes met alle opgedane kennis van de Preventiemedewerker cursus. Bedankt voor je positieve review. Groet, Jennie

Graniet Import Benelux bv

SterSterSterSterLege ster

Prima geregeld, rustige omgeving, lesblokken met voldoende breaks en gemotiveerde leraar welke inspeelt op de behoeften van de deelnemers.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Vlot en duidelijk doorlopen van de stof met praktijk gerichte vragen/ antwoorden. Stof wordt levendig gebracht door Antoine. Top!

Antwoord V-Kam Education

Beste Peter, Goed om te lezen dat je het positief het ervaren, ook een mooie opsteker voor Antoine! Succes met je opgedane kennis en het toepassen daarvan op de werkvloer. Bedankt voor je positieve reactie en deelname. Groeten, Louise

Gregory Campbell

Very good and in depth course, covered everything you need to know for your exam, excellent communication if you needed any advice, highly recommended

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Easy to follow layout, with practice exams at the end of each module, which I found very helpful

Antwoord V-Kam Education

Dear Gregory, Thank you for your positive feedback; we always enjoy reading it. I wish you every success in applying the knowledge you have gained in the workplace. Kind regards, Louise

Fujifilm

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
To the point, alle informatie als naslagwerk beschikbaar, handvatten om e.e.a. ook echt in de praktijk toe te gaan passen

Antwoord V-Kam Education

Beste Alex, Bedankt voor je positieve reactie. Mooi om te horen dat je veel handvatten hebt gekregen om de stof ook echt in de praktijk toe te passen. succes met je opgedane kennis. Groeten, Louise

HHNK

helemaal top. goede instructeur wist waar hij het over had

informele sfeer en alle belangrijke items behandeld

Antwoord V-Kam Education

Beste Arno, Goed om te lezen dat je het helemaal top vond! Veel succes met de opgedane kennis op de werkvloer. Bedankt voor je deelname en positieve reactie. Groeten, Louise

Archol

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Veel interactie en je wordt betrokken in de lesstof.

Antwoord V-Kam Education

Beste Tom, Bedankt voor je deelname en positieve reactie, dat vinden we leuk om te horen! fijn dat er veel interactie was en dat je goed werd betrokken bij de lesstof. ik wens je veel succes met je opgedane kennis. Groeten, Louise

Geantwoord op

V-Kam Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

V-Kam Education

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Missie V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken.

Nijverheidstraat 17

8281 JD Genemuiden

Goed.

Uitgebreid.

Ik heb deze cursus niet gehad

Moeilijk te beoordelen

Helaas niks.

Vandaglas

Een hele prettige opleiding. Er wordt overal snel op gereageerd.

De leraar was zeer kundig en de kleine groep was heel prettig

helemaal top. goede instructeur wist waar hij het over had

informele sfeer en alle belangrijke items behandeld

Archol

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Veel interactie en je wordt betrokken in de lesstof.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10