8.6 /10

checkbox98% beveelt V-Kam Education aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Lamers High Tech Systems

altijd een goede ervaring Men is flexibel om trainingen ook op korte termijn te regelen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
het was een speciale incompany training. en de trainer kom goed schakelen bij speciale of specifieke vragen. Ze was heel vriendelijk, maar ook wel direct met het aangeven als iets niet goed genoeg was, dat vond ik persoonlijk erg prettig en heeft er toe geleid dat ik meer heb opgestoken dat verwacht over het voorbereiden van een interne audit

Meforta College

Was goed de ervaring met V-Kam

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
De docent om het zomaar even te zeggen heeft er wel verstand van en passie hiervoor

Antwoord V-Kam Education

Beste Jos, Bedankt voor je positieve reactie! Mooi om te lezen dat je de trainer een mooi compliment geeft, dat zal ik ook aan hem doorgeven. Ik wens je alle succes met je opgedane kennis en het toepassen daarvan bij jullie op de werkvloer. Met vriendelijke groet, Louise Postma

Jeroen Nagtegaal / Universiteit Utrecht

Ik heb V-Kam ervaren als een fijne organisatie. Uitgebreide informatie (soms een beetje aan de late kant). Maar bij vragen wel binnen 1 à 2 dagen reactie.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Mooie afwisseling van docenten met eigen expertise en een goede link tussen theorie en praktijk.

Antwoord V-Kam Education

Beste Jeroen, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je ons een fijne organisatie vind, ik zal je punt over dat de informatie soms aan de late kant gedeeld word meenemen voor interne bespreking. Ik wens je alle succes met je opgedane kennis het het uitvoeren daarvan op de werkvloer! Met vriendelijke groet, Louise Postma

Rob Bijster / Blinck Schoon

De cursussen die ik tot nu toe heb gevolgd zijn naar alle tevredenheid gegaan.

Een duidelijke uitleg in theorie en praktijk

Antwoord V-Kam Education

Beste Rob, Bedankt voor je positieve feedback! Dat vinden wij altijd leuk om te lezen. ik wens je alle succes met je opgedane kennis en het daarvan uitvoeren op de werkvloer! Met vriendelijke groet, Louise Postma

Hhnk

Antwoord V-Kam Education

Beste Ben, Bedankt voor je positieve feedback! ik wens je alle succes met je opgedane kennis en het daarvan toepassen op de werkvloer. Met vriendelijke groet, Louise Postma

Foppen Paling en Zalm

Was een positieve ervaring.

Trainer is goed bezig.

Antwoord V-Kam Education

Beste Iwan, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de Prevention Officer Course zo goed is bevallen. We wensen je veel succes met je opgedane kennis en het toepassen daarvan op de werkvloer. Met vriendelijke groet, Louise Postma

C.J.Westerhoff

Goede cursus. Duidelijk uitgelegd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Door de les niet uit het boek te geven, maar eromheen te doceren. Hierbij moet je meedenken. Daar leer je veel meer door.

Antwoord V-Kam Education

Beste Cees, Hartelijk dank voor deze positieve feedback! Wij geloven inderdaad dat je door interactie en praktijkvoorbeelden veel meer leert dan door alleen uit een boek te werken. Goed om te horen dat deze manier van lesgeven voor jou zo goed heeft gewerkt. Succes met jouw NEN 3140 keuringen! Met vriendelijke groet, Louise Postma

FUMO

Prima alle afspraken zijn nagekomen. Verder goed lesmateriaal, ruim leslokaal, prima lessen en voorbeelden aangedragen door medewerker V-Kam

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Diverse voorbeelden en medewerkers aanwezig met andere inzichten dan die van ons (milieu). Lesmateriaal was duidelijk.

Antwoord V-Kam Education

Beste Lukie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat onze lessen, het lesmateriaal en de praktijkvoorbeelden zo goed zijn bevallen. We wensen je veel succes met de opgedane kennis en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Louise Postma

veiligheidsdeskundige.com

Goede communicatie

Duidelijk lesprogramma, gaat spelenderwijs met veel praktijk

Antwoord V-Kam Education

Beste Peter, Bedankt voor je zeer positieve feedback! ik wens je ook alle succes met het toepassen van de geleerde stof op de werkvloer! Met vriendelijke groet, Louise Postma

Top Fresh

Ik ben zeer tevreden met V-Kam Education. Het contact verliep soepel, de informatie vooraf was duidelijk en compleet. De locatie was mooi en centraal en er werd een goede lunch geserveerd. Complimenten ook voor de trainer. Zeer rustig, duidelijk en er was een goede interactie met de deelnemers.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Het praktijk gedeelte vond ik erg leerzaam.

Antwoord V-Kam Education

Beste Esther, Hartelijk dank voor deze mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van de voorbereiding en de lunch tot de locatie. We geven de complimenten ook door aan de trainer. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Louise Postma

Mark B.V.

SterSterSterSterLege ster

Prettige cursus met een enthousiaste instructeur. Voor mij duurde het redelijk lang voordat concreet duidelijk werd wat een audit precies inhoudt. Met name na het oefenen van de cases, helemaal aan het einde van de dag, viel alles meer op zijn plek. Misschien is het een idee om helemaal aan het begin een korte video of praktijkvoorbeeld van een audit te laten zien. Dan heb je alvast context op het moment dat de theorie wordt behandeld, waardoor het makkelijker wordt om de theorie gedurende de dag aan de praktijk te koppelen. Dat gezegd hebbende, kwam ik ook volledig vanaf nul binnen op het gebied van audits.

interactief, mooie locatie en enthousiaste instructeur

Antwoord V-Kam Education

Beste Thomas, Bedankt voor je positieve feedback! Ook fijn om te horen dat je de cursus als prettig hebt ervaren en de trainer enthousiast was. Dat is een goede tip van je over de korte video of praktijk voorbeeld van een audit aan het begin van de cursus te laten zien, dat neem ik even mee voor bespreking hier intern. ik wens je dan ook alle succes met het uitvoeren van je geleerde stof op de werkvloer! Met vriendelijke groet, Louise Postma

Bennie Meertens / Mark Climate Technologies BV

SterSterSterLege sterLege ster

ik had wat meer theorie en inhoudelijke informatie verwacht van het auditen maar waarschijnlijk zal ik dan de volgende opleiding moeten volgen.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Ik vind het interactieve karakter van lesgeven een prettige en leerzame manier van lesgeven.

Antwoord V-Kam Education

Goedemorgen Bennie, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat je meer theorie en inhoudelijke verdieping over auditen had verwacht. Deze cursus richt zich vooral op de praktische basiskennis en -vaardigheden om interne audits goed voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. Voor verdere verdieping kan de vervolgopleiding beter aansluiten. Fijn om te horen dat je de interactieve manier van lesgeven als prettig en leerzaam hebt ervaren. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, bel of mail ons gerust! Met vriendelijke groet, Jannelien van den Oever

Nederlands Slaap Instituut

SterSterSterSterLege ster

Alles was goed vooraf gecommuniceerd en informatie is vooraf gedeeld. Ik wist hoe ik me moest voorbereiden. Ik vond de trainer zeer toegankelijk en geeft veel ruimte voor vragen en input. Wel is het onderwerp zeer breed en ik kon specifiek vragen stellen omdat het een kleine groep was.

Het is een brede cursus

Antwoord V-Kam Education

Beste Lobke, Hartelijk dank voor deze mooie woorden en de positieve feedback! Fijn om te lezen dat onze cursus Preventiemedewerker aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je de inhoud als waardevol hebt ervaren. We wensen je heel veel succes met het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving binnen jouw organisatie! Met vriendelijke groet, Louise Postma

Geantwoord op

Twentse Weg- en Waterbouw B.V.

Ik heb een fijne ervaring gehad met V-Kam Education. Goede begeleiding en veel geleerd

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Vooral de combinatie van duidelijke uitleg en praktijkgerichte lessen vond ik sterk.

Antwoord V-Kam Education

Beste Sukruye, Bedankt voor je zeer positieve feedback, dat vinden we altijd leuk om te lezen! ik wens je dan ook alle succes met je opgedane kennis en het uitvoeren daarvan op de werkvloer. Groeten, Louise

Stef logistiek Nederland

Prima lesmateriaal, leuke enthousiaste docenten en duidelijkheid.

kleine groep dus veel aandacht individueel

Antwoord V-Kam Education

Beste Rolf, Bedankt voor je zeer positieve reactie! Fijn om te horen dat je veel duidelijkheid hebt gekregen. ik wens je dan ook alle succes met het uitvoeren van je opgedane kennis en toepassen daarvan op de werkvloer. Groeten, Louise

Geantwoord op

V-Kam Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

V-Kam Education

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Missie V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken.

Nijverheidstraat 17

8281 JD Genemuiden

Lamers High Tech Systems

Meforta College

Was goed de ervaring met V-Kam

Jeroen Nagtegaal / Universiteit Utrecht

Rob Bijster / Blinck Schoon

De cursussen die ik tot nu toe heb gevolgd zijn naar alle tevredenheid gegaan.

Een duidelijke uitleg in theorie en praktijk

Hhnk

Foppen Paling en Zalm

Was een positieve ervaring.

Trainer is goed bezig.

Goede communicatie

Duidelijk lesprogramma, gaat spelenderwijs met veel praktijk

Top Fresh

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Het praktijk gedeelte vond ik erg leerzaam.

Mark B.V.

interactief, mooie locatie en enthousiaste instructeur

Bennie Meertens / Mark Climate Technologies BV

SterSterSterLege sterLege ster

Nederlands Slaap Instituut

Het is een brede cursus

Geantwoord op

Twentse Weg- en Waterbouw B.V.

Stef logistiek Nederland

Prima lesmateriaal, leuke enthousiaste docenten en duidelijkheid.

kleine groep dus veel aandacht individueel

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt: