8.6 /10

checkbox98% beveelt V-Kam Education aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

AMPCO METAL SA

Inorm

De lessen zijn interactief en leerzaam

De interactie

Antwoord V-Kam Education

Beste Cindy, bedankt voor je review. ik wens je alle succes en veel plezier met de opgedane kennis en het daarvan uitvoeren op de werkvloer. Groeten, Louise

Geantwoord op

VCD infra solutions (Axians)

SterSterSterSterLege ster

De eerste keer dat ik op locatie een training heb gevolgd bij V-Kam. Goed bevallen. Vooraf alle informatie ontvangen, duidelijke reminders per mail, korte lijnen en trainingslocatie (BCN Zwolle) is uitstekend.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Alle ruimte voor interactie en vragen. Zeker omdat het gaat om een implementatie training is het belangrijk dat je vragen kunt stellen en daar de tijd voor neemt zodat je ook direct in de praktijk kunt brengen wat je geleerd hebt.

Antwoord V-Kam Education

Beste Rene, Bedankt voor je positieve reactie, goed om te horen dat het je goed bevallen is, en dat je veel antwoorden op je vragen hebt kunnen krijgen. Ik wens je ook alle succes en plezier met het uitvoeren van je opgedane kennis op de werkvloer. Groeten, Louise

Inntel Hotels Utrecht Centre

Over het algemeen een goede, maar lange training

Erg informatief

Antwoord V-Kam Education

Beste Kimberley, Succes met alle opgedane kennis van de Preventiemedewerker cursus. Bedankt voor je positieve review. Groeten, Louise

Britt Hermans/Royal Eijkelkamp

Vond het een fijne cursus en achter de schermen was het goed geregeld en werden we tijdig op de hoogte gesteld van de cursus, materiaal en aanpassingen in les uren.

Zie bovenstaand

Antwoord V-Kam Education

Beste Britt, Bedankt voor je positieve reactie, Fijn om te lezen dat je alles goed geregeld vond! Ik wens je alle succes en veel plezier met het uitvoeren van je opgedane kennis op de werkvloer. Groeten, Louise

Bunge botlek

de interne audit cursus was duidelijk

jollien net een hoop ervaring mee en weet het goed over te brengen

Antwoord V-Kam Education

Beste Robert, Dat is een mooie opsteker voor Jolien! succes en veel plezier met het uitvoeren van interne audits. Groeten, Louise

Van Wijngaarden

Het was een leerzame ervaring met een goede docent.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Persoonlijk aan de situatie en interactief.

Antwoord V-Kam Education

Beste Danae, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat de cursus zo waardevol was. Succes en veel plezier met het uitvoeren van interne audits. Groeten, Louise

Livit/Otto Bock

Fijne docent en goed georganiseerd

duidelijke lesstof

Antwoord V-Kam Education

Beste Ellen, Bedankt voor je positieve reactie. Ik wens je veel succes met het uitvoeren van je opgedane kennis op de werkvloer. Groeten, Louise

Railexperts

Prima ervaring. Betaalbaar, op korte termijn beschikbaar

Compact, duidelijk

Antwoord V-Kam Education

Beste Leonart, Bedankt voor je positieve feedback. ik wens je veel succes met het uitvoeren van interne audits. Groeten, Louise

Elanwonen

SterSterSterSterLege ster

Prettige leeromgeving veel aandacht voor vragen en extra uitleg.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
het is erg leerzaam met veel voorbeelden uit de praktijk.

Antwoord V-Kam Education

Beste Cemre, Bedankt voor je feedback. ik wens je alle succes met je opgedane kennis bij de preventiemedewerker-opleiding, en het toepassen daarvan op de werkvloer. Groeten, Louise

Raymond Bosch

Was zeer duidelijk

Hoe je veilig en correct kunt werken

Antwoord V-Kam Education

Beste Raymond, Bedankt voor je positieve feedback! leuk om te lezen dat je veel aan de cursus hebt gehad, en dat je nu weet hoe je veilig en correct kunt werken. ik wens je dan ook alle succes met het uitvoeren van je opgedane kennis en het toepassen daarvan op de werkvloer! Groeten, Louise

Klick- Interim bv

Goed georganiseerd

kleine groep, cursus leidster veel kennis en ervaring vb uit de praktijk

Antwoord V-Kam Education

Beste Koop, Bedankt voor je positieve feedback! ik wens je alle succes met je opgedane kennis en het uitvoeren van interne audits op de werkvloer. Groeten, Louise

TRIOLIET

Ik vond het erg interessant en leerzaam!!!

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Dat je weet waar je mee bezig bent en veiligheid voorop!!! Dankjewel Mark ! Die ons de les heeft gegeven!!!

Antwoord V-Kam Education

Beste Frank, Bedankt voor je positieve feedback! Je bent nu officieel gecertificeerd om veilig te hijsen. Een mooie stap voor jouw vakmanschap en de veiligheid van het hele team. deze mooie opsteker zal ik aan Mark doorgeven! Groeten, Louise

Christine

Nuttige informatieve en interactieve cursus

Duidelijk. Gestructureerd. Interactief. Fijne trainer

Antwoord V-Kam Education

Beste Christine, Bedankt voor je positieve reactie. Goed om te horen dat je het duidelijk, gestructureerd en interactief vond! Ik wens je veel plezier en succes met het toepassen van je geleerde stof op de werkvloer. Groeten, Louise

Geantwoord op

V-Kam Education verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

V-Kam Education heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 17 november 2011

V-Kam Education

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Missie V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken.

Nijverheidstraat 17

Inorm

De lessen zijn interactief en leerzaam

De interactie

Geantwoord op

VCD infra solutions (Axians)

Inntel Hotels Utrecht Centre

Bunge botlek

de interne audit cursus was duidelijk

jollien net een hoop ervaring mee en weet het goed over te brengen

Van Wijngaarden

Het was een leerzame ervaring met een goede docent.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Persoonlijk aan de situatie en interactief.

Livit/Otto Bock

Fijne docent en goed georganiseerd

duidelijke lesstof

Railexperts

Prima ervaring. Betaalbaar, op korte termijn beschikbaar

Compact, duidelijk

Elanwonen

SterSterSterSterLege ster

Prettige leeromgeving veel aandacht voor vragen en extra uitleg.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?
het is erg leerzaam met veel voorbeelden uit de praktijk.

Raymond Bosch

Was zeer duidelijk

Hoe je veilig en correct kunt werken

Klick- Interim bv

Goed georganiseerd

kleine groep, cursus leidster veel kennis en ervaring vb uit de praktijk

TRIOLIET

Ik vond het erg interessant en leerzaam!!!

Christine

Nuttige informatieve en interactieve cursus