Petra
Slecht, ik heb meer dan een week geleden een cover voor mijn kobo besteld en deze is nog steeds niet binnen!
- Sterke punten
- Geen, ik geef 1 ster omdat ik anders niet verder kan!
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen! Vandaag wel! Snelle levering nu! Top!
Ik heb een e-readerhoes gekocht.
Besteld en goed verpakt geleverd.
Zeer tevreden.
heb een hoesje voor een oude kobo aura besteld mijn kleinzoon leest vaak meteen geleverd en past precies de eraader ziet er weer perfect uit
Hij is perfekt prima handleidingen en optijd bezorgd
Product heel goed kon mijn ereader niet meer gebruiken en dit was de redding
Na een 12 jaar oude Archos e-reader, die kompleet vast gelopen was, is dit een verademing Vooral de toevoeging voltooid als je boek uit is, vind ik fijn.
Geweldig
goede service en goede feedback na telefonische navraag levering
UwEreader.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UwEreader.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik heb een e-readerhoes gekocht.
Besteld en goed verpakt geleverd.
Zeer tevreden.
Hij is perfekt prima handleidingen en optijd bezorgd