Prettig bedrijf
- Sterke punten
- Prima qualiteit
Prima qualiteit en snel geleverd
Voor mij niet te doen om boeken te laden daar heb ik steeds iemand anders voor nodig!
goed
Op tijd geleverd en goed verpakt
Alles naar tevredenheid
Ruim een week geleden twee opladers besteld. Tot op heden niets ontvangen en geen ander bericht ontvangen dan “status verzonden” Op mijn emails , via klantenservice, wordt niet gereageerd. Bellen is onmogelijk. Inmiddels de laders in goede orde ontvangen. Eind goed al goed.
Snelle levering en kabeltjes werken goed.
Product voldeed aan mijn verwachting
Mooi hoesje voor e-reader
Top
U heeft mij een verkeerd kabeltje gestuurd. Het kabeltje dat ik nodig had was:USB-A Micro USB CABLE 1.5 M. Het micro gedeelte moet in mijn e-book reader passen. Het andere gedeelte in een USB poort. Het kabelte is bedoeld om e-books van mijn PC naar mijn e-book over te brengen.
Gode kwaliteit
Bestelling werd snel geleverd op 27 mei. Helaas was mijn artikel niet goed om mijn ereader weer te laten werken. Terug gestuurd, maar helaas nog geen terugbetaling mogen ontvangen.
Ik had hier nog nooit besteld. Maar alles verliep goed. Makkelijk besteld en snel geleverd. De hoes voor de reader (Sony) past prima. Hier kan je met een gerust hart een bestelling plaatsen. Succes
UwEreader.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UwEreader.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Op tijd geleverd en goed verpakt
Alles naar tevredenheid
Snelle levering en kabeltjes werken goed.
Product voldeed aan mijn verwachting
Mooi hoesje voor e-reader