9.2 /10

checkbox93% beveelt UwBVoprichten.nl aan!

Nimbus Cloudworks

SterSterSterLege sterLege ster

De prijs-kwaliteitverhouding van uwBVoprichten.nl is zonder twijfel goed. Toch heb ik ervaren dat de klant onvoldoende wordt meegenomen in het proces. De gecommuniceerde opleverdatum blijkt in de praktijk nauwelijks waarde te hebben; hiervan wordt ogenschijnlijk eenvoudig afgeweken, waardoor deze datum feitelijk meer fictief dan verwacht is. Hoewel de medewerkers mij steeds correct en professioneel te woord hebben gestaan, ontbreekt het aan transparante voortgangscommunicatie. Mijn aanbeveling is dan ook om klanten via het portal actief op de hoogte te houden van de status. Dit zou het proces aanzienlijk duidelijker en betrouwbaarder maken.

Antwoord UwBVoprichten.nl

Dank voor jouw genuanceerde beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de professionaliteit van de UwBVoprichen.nl medewerkers. Dank ook voor jouw goede suggesties om de communicatie te verbeteren. We nemen ze ter harte en gaan er graag mee aan de slag. Succes in ieder geval met jouw nieuwe bv!

Geantwoord op

Snel en gemakkelijk

Top gedaan!

CasaCarta BV

Prima bevallen er werd precies gedaan wat er gezegd werd.

Rufima Beheer B.V.

Prima service. Werkmaatschappij plus holding opgericht in 5 werkdagen. Ze doen wat ze beloven!

Wivama BV

Erg fijn, snel en nakomen van afspraken

anonymous

Snelle service, goede communicatie, ook met Damsté notarissen was prettig om mee te werken.

Snel, compleet en voordelig

anonymous

Goed snel zoals beloord niks op aan te merken!

Slordig

Hart&Groei B.V.

Snel en op maat, gewenste aanpassingen snel uitgevoerd.

MaZa Management Holding bv

Zeer goed

uitstekend

Prima proces en vriendelijk contact

vakkundig

UwBVoprichten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

UwBVoprichten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2021

UwBVoprichten.nl

Welk type BV u ook opricht, als (door)startende ondernemer zijn de kosten natuurlijk belangrijk. De kosten laag houden is een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemerschap. Waarom zou u voor het oprichten van een fiscaal gunstige BV die uw aansprakelijkheid beperkt te veel kosten maken?! Uw accountant zal het met u eens zijn. Of u nu een BV wilt oprichten in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Twente, Limburg, Zeeland, Brabant, Delft, Haarlem, Leeuwarden, Assen, Nijmegen, Zwolle, Enschede of een andere plaats in Nederland: UwBVoprichten.nl is de goedkoopte van Nederland!

Nimbus Cloudworks

Antwoord UwBVoprichten.nl

Geantwoord op

Snel en gemakkelijk

Top gedaan!

CasaCarta BV

Prima bevallen er werd precies gedaan wat er gezegd werd.

Rufima Beheer B.V.

Wivama BV

Erg fijn, snel en nakomen van afspraken

Snel, compleet en voordelig

anonymous

Goed snel zoals beloord niks op aan te merken!

Slordig

Hart&Groei B.V.

Snel en op maat, gewenste aanpassingen snel uitgevoerd.

MaZa Management Holding bv

Zeer goed