9.4 /10

checkbox100% beveelt Urban Events aan!

Advies
Communicatie
Medewerkers

Riedel

Duidelijke en leuke communicatie - Snel afspraak kunnen maken en alles was zoals besproken

Zeeuw en Zeeuw Kia Den Haag

Top service, netjes op- en afgebouwd en klanten hebben genoten met racen.

Oracle

Excellent!

Hoogenboom

Ontzettend goed geholpen en uitmuntende service! Erg vriendelijk, flexibel en denkt mee! Alles wat je zoekt in een partner!

Vetico B.V.

Alles perfect geregeld en fijne communicatie zowel vooraf het event als tijdens het event!

DS Party- en Eventcenter

Goede ervaring met dit bedrijf! Contact via de mail ging makkelijk en hetzelfde geldt voor het contact met de jongen op locatie. Eigenlijk zelf geen omkijken naar gehad en dat is top! Alles liep vlekkeloos. Bram bedankt! :)

Bas H

Vraag aan Urban Events of dat we een VR bril konden huren voor mijn zieke vader die graag nog een deel van de wereld wilde zien, Urban events pakte direct het initiatief en bood aan om het direct te regelen met alleen verzendkosten. Initiatief word zeer gewaardeerd en heel erg positief gevonden van Urban Events, niets dan uitmuntend!!!

BinQ Events

Super goed bedrijf, duidelijke communicatie, leuk personeel!

JADA events

Zeer tevreden van alle geleverde diensten. Fijne en professionele contactpersonen en spelbegeleiders!

v.v. CSVC

SterSterSterSterLege ster

prima

Wonen Limburg

We hebben Urban Events ingeschakeld voor ons event vanuit Wonen Limburg op 4 september bij Kasteel de Berckt en zijn ontzettend tevreden! Zij maakten AI-sketches van het gezicht van onze gasten, en dat viel enorm in de smaak. Iedereen was blij verrast met het resultaat en vond het leuk om een persoonlijk kaartje mee naar huis te krijgen. Het feit dat het kaartje ook nog gepersonaliseerd kon worden, maakte het extra speciaal. De activiteit sloot goed aan bij alle doelgroepen en zorgde voor veel enthousiaste reacties. Daarnaast was de communicatie vooraf en tijdens het event heel prettig en duidelijk. Zeker een aanrader!

Ortessa

Leuk dat jullie er waren. Het was 4 uur lang druk bezet en Mo heeft iedereen goed uitleg gegeven. Dankjewel!

Wim van Breda

Uitstekend! Goede en duidelijke communicatie

Koedood

Enthousiast en attent bedrijf. Het was mede door de simulatoren een geslaagde familiedag!

Private real estate

Ik heb Urban events gevraagd voor twee locaties, en beide goed geregeld! Fijne service, vooral op NoMA - doordat de deelnemers vrij waren om zelf de racing parcours te kiezen was dit extra gewild! Constante drukte. De stoelen zaten de gedurende 4 uur vrijwel vol. Urban events is op tijd, goed verzorgd, de opstelling ziet er echt netjes en cool uit. Er word door Lorenzo goed nagedacht hoe de opstelling het beste kan worden neergezet, incl. technische zaken, zoals verlichting enz. Heel fijn! Thumbs up!!

Urban Events verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Urban Events heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 3 september 2016

Urban Events

Wij verzorgen Race Simulators, Virtual Reality en Games op uw evenement, bedrijfsfeest of beursstand!

Anna van Hoëvellstraat 2

6702DD Wageningen

Advies
Communicatie
Medewerkers

Riedel

Zeeuw en Zeeuw Kia Den Haag

Top service, netjes op- en afgebouwd en klanten hebben genoten met racen.

Oracle

Excellent!

Hoogenboom

Vetico B.V.

DS Party- en Eventcenter

Bas H

BinQ Events

Super goed bedrijf, duidelijke communicatie, leuk personeel!

JADA events

v.v. CSVC