Daan Voortman
- Sterke punten
- Heeft de (natuur) producten die ik wil hebben.
- Product of service:
- Speciaal koop ik bij de laatste aankopen Bragg Organic Apple Cider Vinegar
98% beveelt Unlimited Health NL aan!
Ervaring is uitstekend
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Al jaren ontvang ik snel en correct mijn bestellingen.
Erg goed
Zeer goede online site
Fijn bedrijf met een enorme snelle levering en super producten.
Fijn bedrijf, snelle verzending
Goed contact
Goede bereikbaarheid
Helaas is de winkel weg uit Amsterdam, maar gelukkig is er nog een heel fijne webwinkel met groot aanbod. Allemaal mooie producten. Het wordt altijd supersnel geleverd. Ik ben er blij mee.
Helemaal top
Toegankelijke website. Producten regelmatig niet op voorraad en pas leverbaar na lange tijd.
Super!
Goede service
Ik vind UHNL een professioneel bedrijf met uitstekende service
Betrouwbaar en alles netjes verpakt!
Unlimited Health NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Unlimited Health NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Unlimited Health NL
Waverveensepad 1 A
3641 RD Mijdrecht
Erg goed
Zeer goede online site
Fijn bedrijf met een enorme snelle levering en super producten.
Fijn bedrijf, snelle verzending
Goed contact
Goede bereikbaarheid
Helemaal top
Super!
Goede service
Ik vind UHNL een professioneel bedrijf met uitstekende service
Betrouwbaar en alles netjes verpakt!
Unlimited Health NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Unlimited Health NL