Do van Houten
- Sterke punten
- Snelle levering (je wil toch snel aan de slag als je iets wil maken)
Geen ervaring, alleen lockgaren besteld
Top service
Mooie stof, makkelijk te bestellen.
Leuke en stoere assortiment voor mannen /jongens. Ik zal binnenkort via mij socialemedia delen wat ik heb gemaakt. ReginalaSews
Mooie kwaliteit
Veel keuze maar niet altijd even gemakkelijk om te vinden wat je zoekt.
Lange levertijd en tuttige designs. Qua stof niet interessant
Ik heb voor honderden euro’s hele mooie stoffen gekocht met accessoires. Ik ben goed geholpen door Wim en ook de jonge dames. Daarom ben ik best wel teleurgesteld: ik lacht drie setjes Prym drukknopen (hartjes). Mij werd verzekerd dat deze pasten bij de onderdelen van de color snaps. Heel zeker. Maar thuis gekomen passen ze niet. Je hebt nl 9 mm en 12,5 mm. Daar zijn verschillende onderdelen voor op de tang voor nodig. Ik heb die van 9 mm, dus ik kan niets met deze 90 drukknoopjes. Truus probeerde nog telefonisch te helpen. Ik stuurde foto’s op en ik heb daar geen reactie op gekregen. Mijn vraag is: wil je me de twee onderdelen van de tang opsturen nodig voor 12.5mm
Eenvoudig te bestellen, vlot geleverd in een degelijke verpakking.
Mooie voering en snel bezorgd
Het is een super bedrijf en goede kwaliteit aan stoffen en bovenal een snelle levering.
Goede service snel geleverd
Unistoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Unistoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
Geen ervaring, alleen lockgaren besteld
Top service
Mooie stof, makkelijk te bestellen.
Mooie kwaliteit
Veel keuze maar niet altijd even gemakkelijk om te vinden wat je zoekt.
Lange levertijd en tuttige designs. Qua stof niet interessant
Eenvoudig te bestellen, vlot geleverd in een degelijke verpakking.
Mooie voering en snel bezorgd
Goede service snel geleverd