Katia
Ok maar traag
Fijne kwaliteit
Je krijgt wat je hebt besteld
snelle levering
Mooie kwaliteitsstoffen, goede prijs.
Mooie stof
Helaas werd de stof te kort afgeknipt, maar wat een fantastische service, ik kreeg een nieuwe lap toegestuurd!
mooie zachte kleuren
Heel correct, snelle levering. Goede prijzen.
Super
Betrouwbaar
Ik was erg blij met de snelle levering.
Ein von mir bestellter Stoff war nicht mehr in einem Stück verfügbar, nur noch in mehreren Stücken. Mithilfe dem freundlichen Kundenservice konnte ich mir einen anderen Stoff aussuchen, der dann in einem Stück geliefert werden konnte. Herzlichen dank dafür.
Quick delivery and great quality
Unistoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Unistoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
Ok maar traag
Fijne kwaliteit
Je krijgt wat je hebt besteld
snelle levering
Mooie kwaliteitsstoffen, goede prijs.
Mooie stof
mooie zachte kleuren
Heel correct, snelle levering. Goede prijzen.
Super
Betrouwbaar
Ik was erg blij met de snelle levering.
Quick delivery and great quality
Unistoffen heeft de volgende resultaten bereikt: