Kraaijeveld
- Sterke punten
- Goede stof
een prima ervaring, artikelen zijn snel verzonden
Snelle levering, mooie stof!
Ik heb 4 lappen stof besteld. Helaas was van 1 stof niet voldoende meters beschikbaar. Dat is me meteen verteld met verschillende opties. Na contact had ik de andere stoffen alsnog ruim op tijd binnen.
Snel
Veel keize
Goede ervaring & snelle levering
Goede service, denken graag mee. Leveren snel, stoffen van goede kwaliteit!
Satisfaite de ma première commande.
Très satisfaite
Goede service, prachtige stoffen, eigenlijk spot goedkoop voor echt kwaliteit stoffen
Zeer goed
exellent produit
Unistoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Unistoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
een prima ervaring, artikelen zijn snel verzonden
Snelle levering, mooie stof!
Snel
Veel keize
Goede ervaring & snelle levering
Goede service, denken graag mee. Leveren snel, stoffen van goede kwaliteit!
Satisfaite de ma première commande.
Très satisfaite
Zeer goed