Mario
- Product of service:
- Kleine urn hond
100% beveelt Uitvaartwinkel-Infinity.nl aan!
100% beveelt Uitvaartwinkel-Infinity.nl aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Geweldige service
Snel en correct verpakt en aangeleverd, met een vriendelijk kaartje.
Dikke prima
Goed contct via what’s app, goede service
Netjes
Fijne ervaring
Mooi met een persoonlijke boodschap
We zijn heel goed behandeld echt top
zeer goed
Het is duidelijk en makkelijk te bestellen, Goed behulpzaam en warme persoonlijk kaartje bij ontvangst👍
Wij zochten een urn voor ons overleden hondje dat meer dan 15 jaar bij ons was geweest. Die zijn in verhouding tot de productiekosten vaak belachelijk duur. Uitvaartwinkel Infinity vroeg in verhouding tot vrijwel alle andere online winkels een redelijke prijs. Toen de levering een kleine vertraging had, werden we ook gelijk hiervan op de hoogte gehouden en kwam de urn alsnog binnen een heel redelijke termijn aan. Met een lief kaartje met een handgeschreven boodschap erbij. Zeer tevreden.
Netjes, snel de bestelling ontvangen en ook nog met een kaartje met vriendelijk woorden mbt de moeilijke periode waar we doorheen gaan.
Snelle en correcte service. Zeer aangenaam een persoonlijk en handgeschreven boodschap in het pakket te vinden.
Snelle service, met een persoonlijk geschreven bericht, is erg attent.
Super mooi urne met de tekst. Super blij
Uitvaartwinkel-Infinity.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Uitvaartwinkel-Infinity.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitvaartwinkel-Infinity.nl
Larikszoom 9
2719 HG Zoetermeer
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Geweldige service
Snel en correct verpakt en aangeleverd, met een vriendelijk kaartje.
Dikke prima
Goed contct via what’s app, goede service
Netjes
Fijne ervaring
Mooi met een persoonlijke boodschap
We zijn heel goed behandeld echt top
zeer goed
Snelle service, met een persoonlijk geschreven bericht, is erg attent.
Super mooi urne met de tekst. Super blij
Uitvaartwinkel-Infinity.nl heeft de volgende resultaten bereikt: