Egbert
- Aangekocht product
- Uitlaat
95% beveelt UitlaatDiscounter.nl aan!
Super
Wat je mag verwachten.
snelle levering
ruime keuze! snelle levering en prijzen zijn ook goed
Hij is nog niet binnen en er word slecht gekomeniezeerd weet nog niet waneer hij komt
Bestel hier nooit meer!
Netjes het bestelde geleverd en past prima
Gewoon goed
Goed en snelle levering. Een roetfilter voor VW T5 euro 4 van eigen merk besteld. De maatvoering was net te kort maar met een extra afdichtingsring is het opgelost.
Snelle levering en kwalitatief goede onderdelen.
Nette services
I ordered just the muffler, without the mounting elements, but it would be good if the set included them. Of course the price would be higher, but it would be more convenient.
UitlaatDiscounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ruime keuze! snelle levering en prijzen zijn ook goed
Bestel hier nooit meer!
Netjes het bestelde geleverd en past prima
Gewoon goed
Snelle levering en kwalitatief goede onderdelen.
Nette services
UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt: