8.8 /10

checkbox95% beveelt UitlaatDiscounter.nl aan!

Leendert

not perfect match

Middenpijp Grande Punto

Pascal Demas

SterSterSterSterLege ster

Het bedrijf is helemaal in orde, product was op tijd verstuurd. Alleen de bezorgdienst waar ze zaken mee doen is op zn zachts uitgedrukt waardeloos.

Jan Eildert Zwiers

SterSterLege sterLege sterLege ster

Uitlaat besteld voor een goede prijs. Alleen de pasvorm was niet goed. Uitlaat door moeten halen om de aansluiting goed te krijgen op de pijpaansluiting van de auto.

UDX einddemper sku: 46-16

Antwoord UitlaatDiscounter.nl

Beste, bij ons mogen artikelen altijd zonder enige reden binnen 14 dagen retour. dus als een uitlaat niet juist is, neem dan even contact op dan zoeken we eventueel een juiste uit en de verkeerde mag altijd terug zonder dat we moeilijk doen. Wij hopen dat je uiteindelijk toch blij bent met het product en hopen dat je de volgende keer even contact opneemt zodat we kunnen kijken of er wellicht een oplossing is!

Pascal

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn uitlaat zou 16 okt geleverd worden maar heb nog niks ontvangen en ook geen bericht waarom hij niet geleverd is wel al 2x navraag gedaan maar geen antwoord Mvg pascal vermeulen

1 catalisator

Autosloperij Stegeman

top gewoon zo het hoort

diversen katalysator tot uitlaat delen

G.J.T.J De Man

Heel erg goed want heeft goede product keuze en een snelle en goede levering.

katalysator

Hasan Temur

Klantenservice en medewerkers boden uitstekende allround ondersteuning.Er bestaat niet zoiets als het vrachtbedrijf waarmee je een overeenkomst hebt, vreselijke klantenservice en ik communiceer absoluut niet, ik stuur gewoon een e-mail en ze antwoorden de e-mail 8 uur later, ik was helemaal niet tevreden met het vrachtbedrijf en uw werk met dit vrachtbedrijf vermindert de kwaliteit van u en uw bedrijf.

Middendemper

Ash Martina

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze sturen mij een uitlaat die fout gemaakt is terwijl hij via mijn kenteken bestelt is dus hoe kan dat fout gaan?? Nu neem ik contact op met de klantenservice what's app over hoe we dit oplossen en heb gisteren de hele dag maar 1 bericht gehad met de vraag naar mijn ordernummer terwijl ik mijn kenteken al heb vermeld. Geen nummer wat ik kan bellen en ik moet maar zitten wachten op antwoord de hele dag. DOE JULLIE WERK!!

Antwoord UitlaatDiscounter.nl

beste, artikelen mogen bij ons binnen 14 dagen altijd zonder enige rede retour. wij hebben tevens al je berichten binnen 24 uur beantwoord en we vroegen nogmaals je kenteken om te kijken of je daadwerkelijk het juiste product had. de auto waarvoor je hebt besteld toont op kenteken 4 soorten en maar 1 van de 4 is goed. dat is waar wij graag helpen met de juiste keuze maken. wij vinden het erg jammer dat je het zo negatief hebt ervaren.

Jimmy

Voorstuk uitlaat opel corss

Gewoon particulier

Uitlaat besteld zeer tevreden met het onderdeel en snel in huis

Week terug

UitlaatDiscounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2011

UitlaatDiscounter.nl

Uitlaatdiscounter is de online specialist voor uitlaten, katalysatoren en roetfilters. Meer dan 12.000 onafhankelijke reviews met een gemiddeld cijfer van 8.9 laten zien dat wij kwaliteit en klantenservice enorm belangrijk vinden

Maanlander 15

Autosloperij Stegeman

top gewoon zo het hoort

diversen katalysator tot uitlaat delen

G.J.T.J De Man

Heel erg goed want heeft goede product keuze en een snelle en goede levering.

katalysator

Hasan Temur