8.8 /10

checkbox95% beveelt UitlaatDiscounter.nl aan!

Zonneveld

Netjes geleverd en werking goed

Ivo van Turenhout

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bestemming was zo gedaan, maar de levering was een drama. Ipv vrijdag werd het pas dinsdag geleverd. Geen contact te krijgen met de vervoerder, en geen track and trace code. Kies een andere vervoerder!!

Uitlaatspruitstuk

Antwoord UitlaatDiscounter.nl

Beste Ivo, Vervelend om te lezen dat de levering niet is gegaan zoals normaal gesproken de standaard is. Helaas is een andere koerier niet echt een optie voor ons omdat ze simpelweg onze grote uitlaten niet voor een gepast bedrag kunnen verzenden. Desondanks wens ik u veel plezier met de aanschaf en hopelijk toch tot de volgende keer!

Cees

Nvt

Super goed

Pluijmen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb wat besteld maar niks ontvangen. Dit onderzoek loopt nog. Maar dit duurt allemaal te lang

Einddemper had ik besteld maar nog niet ontvangen

Pitstop autoservice

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Prima, alleen de eindemper paste niet zoals het hoort helaas iets moeten aanpassen. Orginele pakking en hoogte waren helaas anders(wel kenteken bestelt en met de andere gecomtroleert)

Keizer

Top product

Uitlaat ford c max

TBT

SterSterSterLege sterLege ster

Nog niets ontvangen, dus nog geen oordeel.

K.P.W.A.

Alles netjes geregeld

Bert van't Hof

Super

Einduitlaat Mitsubishi Colt

mlt.lastechniek@gmail.com

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

1 product niet geleverd en geen antwoord op mijn mail.

Uitlaat en pasta

de waarheid

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

WAARDELOZE KLANTENSERVICE !!! en de bezorg firma Packs is nog erger!!

Aangekocht product
demper die nooit is geleverd en bezorg firma Packs is één ramp kijk maar eens op trustpilot de reviews daar

Antwoord UitlaatDiscounter.nl

Beste, U schrijft over waardeloze klantenservice. Wij hebben gezocht of er ergens contact met ons is gezocht maar dat kunnen wij niet terugvinden in de systemen. aan de review te zien waren er problemen met de koeriersdienst. Zou u ons per mail kunnen inlichten hoe en wat dan maken wij daar namelijk sowieso werk van. vervelend dat u ervaring niet goed was, desondanks hopen we u terug te zien om te laten zien dat het normaal soepel verloopt. Met vriendelijke groet, Team Uitlaatdiscounter

Geantwoord op

UitlaatDiscounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2011

UitlaatDiscounter.nl

Uitlaatdiscounter is de online specialist voor uitlaten, katalysatoren en roetfilters. Meer dan 12.000 onafhankelijke reviews met een gemiddeld cijfer van 8.9 laten zien dat wij kwaliteit en klantenservice enorm belangrijk vinden

Maanlander 15

Top product

Uitlaat ford c max

TBT

SterSterSterLege sterLege ster

Nog niets ontvangen, dus nog geen oordeel.

K.P.W.A.

Alles netjes geregeld

Bert van't Hof

Super

Einduitlaat Mitsubishi Colt

mlt.lastechniek@gmail.com

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

1 product niet geleverd en geen antwoord op mijn mail.

Uitlaat en pasta

de waarheid

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

WAARDELOZE KLANTENSERVICE !!! en de bezorg firma Packs is nog erger!!

UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10