Filip
- Aangekocht product
- Roetfilter en demper
95% beveelt UitlaatDiscounter.nl aan!
snelle en duidelijke levering, betrouwbaar
Prima, medewerker belde nog na omdat deze twijfelde of ik wel de juiste uitvoering had besteld. En hij had idd gelijk dus dit scheelde mij we gedoe met een retour en wachten op de juiste katalysator. To service!
Snelle levering en OK
Goed en snel
Goede pasvorm en snel volgens afspraak geleverd.
Goed geholpen en precies gekregen wat ik nodig had.
slecht je krijg niet genoeg informatie het duur te lang voor een antwoord.
Deels delen niet geleverd Zou nagezonden worden, tot op heden niet gebeurd Ksn as lijden gebeuren, maar nu zijn we werken verder
Uitlaat besteld en deze werd snel geleverd voor een zeer voordelige prijs. Tot de volgende keer.
Super
prima service
UitlaatDiscounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
UitlaatDiscounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
UitlaatDiscounter.nl
Maanlander 15
3824MN AMERSFOORT
snelle en duidelijke levering, betrouwbaar
Snelle levering en OK
Goed en snel
Goede pasvorm en snel volgens afspraak geleverd.
Goed geholpen en precies gekregen wat ik nodig had.
slecht je krijg niet genoeg informatie het duur te lang voor een antwoord.
Super
prima service