Weener Plastics Tilburg
- Sterke punten
- Vriendelijk en en zeer attent
- Verbeterpunten of tips
- alles was zeer goed geregeld.
- Product of service:
- uitje ik hou van Kerst
Super leuk uitje gehad, erg vriendelijk, zeer attent perfect geregeld.
Het was een geweldige middag/avond met Ik hou van Kerst! Zo onwijs gezellig, top sfeer, waanzinnig gelachen en lekker gegeten! Een super teamuitje wat iedereen aan te raden is!
Murder on the Orient Express diner
Was een leuke ervaring. We waren allemaal lekker bezig en zaten niet steeds op 1 plek
Hit-Bingo: een dikke aanrader voor een swingende avond
Ik hou van Holland was echt feestje met dank aan het enthousiasme van begeleidster Carla!
Top geregeld, daarnaast een fijne samenwerking in het ontwerpen van het uitje.
Wat een supergezellige ervaring! We hebben onlangs een teamuitje gehad met een heerlijk diner, waarbij we tussen de gangen door deel mochten nemen aan een hele leuke hitbingo. De groep werd verdeeld in drie teams en het was echt hilarisch! We hebben niet alleen lekker gegeten, maar we hebben ook enorm gelachen met z'n allen. Onze 'begeleider' Naek was echt een mega topper! Hij had overal een oplossing voor en wist alles perfect aan elkaar te praten. Hij zorgde de hele avond voor heel veel humor, sfeer en gezelligheid. Zijn enthousiasme was echt aanstekelijk. Van begin tot eind een superuitje, een absolute aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een unieke en gezellige avond!
Was een gezellige avond met leuke begeleiding
Top nieuw uitje “Duurzaam”, leerzaam, team builden en hoop lol en gezelligheid.
We hebben genoten! Het was wel erg warm en een vrij krappe locatie. Ook klopte de spelling niet altijd op de kaartjes bij het uitbeeldgedeelte. Een fijne hostess en lekker gegeten! Er is goed rekening gehouden met degene met een allergie.
Teamuitje voor werk. Goed en snel contact, erg fijn!
Escape room
Super leuke activiteiten met goede begeleiding
Het was een leuk en gezellig uitje.
Uitjes en Eten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Uitjes en Eten heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitjes en Eten
Kosterij 5a
1721 PN Broek op Langedijk
Murder on the Orient Express diner
Hit-Bingo: een dikke aanrader voor een swingende avond
Top geregeld, daarnaast een fijne samenwerking in het ontwerpen van het uitje.
Was een gezellige avond met leuke begeleiding
Top nieuw uitje “Duurzaam”, leerzaam, team builden en hoop lol en gezelligheid.
Teamuitje voor werk. Goed en snel contact, erg fijn!
Escape room
Super leuke activiteiten met goede begeleiding
Het was een leuk en gezellig uitje.
Uitjes en Eten heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitjes en Eten