8.7 /10

checkbox96% beveelt Tweedehandshulpmiddelen.nl aan!

Frits Nap

SterSterSterLege sterLege ster

Qua contact vriendelijk en behulpzaam. Attendeerde mij op twee kleine slijtage plekken. Ze hadden echter beter de wieltjes onder de stoel kunnen benoemen en eigenlijk moeten vervangen. Deze waren bij ontvangst duidelijk versleten. Nieuwe en groter wieltjes er onder voldoet de stoel nu verder aan de verwachtingen. Nieuwe wieltjes binnen een dag via bol.com

Anne

Zeer goed

In t Groen

Prima geregeld.. goed ingepakt, alles is zoals op de site te zien was

Miriam Wijnen

Stichting Achter de Duinen

Goede service. Snelle levering volgens afspraak.

Zweerts

Snelle service en direct contact via mail en telefonisch op mijn vragen. Het bestelde hulpmiddel voldeed aan de verwachtingen.

remko dijkstra

Keurig en snel

Fons van Heesch

Alleen maar lof!

Olivera Karajanova

Ik was op zoek naar baterij voor een tillift. Zelf luktmij niet te vinden. Heb via app van tweedehandshulpmiddelen foto gestuurd van de baterij. Volgende dag antwoord met link binnengekregen en binnen half uur bevestiging gekregen dat baterij al met DHL onderweg is! Super snel geholpen!

Steven Brouns

SterSterSterSterLege ster

Prima service conform afspraken.

Karin vierkant

Ik heb gereageerd op een tweedehands papagaai per ongeluk hebben ze de verkeerde afgestuurd na enig mail verkeer heb ik zonder extra kosten een gehele nieuwe papagaai ontvangen zeer tevreden over de afhandeling en het mailverkeer echt een aanrader ook de bezorging ging zonder problemen.

Tweedehandshulpmiddelen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tweedehandshulpmiddelen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2016

Tweedehandshulpmiddelen.nl

Tweedehandshulpmiddelen.nl - Bent u voor uzelf of voor iemand anders op zoek naar een tweedehands of gebruikt hulpmiddel, heeft de gemeente of verzekeraar uw aanvraag voor een hulpmiddel afgewezen, maakt u gebruik van het persoonsgebonden budget (PGB), wilt u zelf bepalen welk hulpmiddel het beste bij u past of heeft u een extra hulpmiddel nodig voor in uw vakantiehuisje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij tweedehandshulpmiddelen.nl vindt u online meer dan 500 gebruikte hulpmiddelen, a

Sluiskade 1a

In t Groen

Prima geregeld.. goed ingepakt, alles is zoals op de site te zien was

Miriam Wijnen

Stichting Achter de Duinen

Goede service. Snelle levering volgens afspraak.

Zweerts

Alleen maar lof!

Olivera Karajanova

Steven Brouns

SterSterSterSterLege ster

Prima service conform afspraken.

Karin vierkant

Tweedehandshulpmiddelen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: