Meijers
Correct en snelle levering
96% beveelt TVvloerstandaardshop.nl aan!
goed
Everything is good
Standaard snel geleverd en kon snel in elkaar gezet worden
prima
Goed product
Deskundig
Zeer positief
Geen track&trace nummer ontvangen. Geen communicatie over de verzending. Was dus de vraag wanneer en of het verstuurd was. Plotseling ontving ik een pakket.
Geen idee
Waardeloos, product heeft een slechte kwaliteit
Gevonden via "Google" maar wel top! snelle , mooie site, snelle afhandeling, snelle levering en zeer mooie maar vooral handige produkten.
Nadat ik eerst een standaard binnen kreeg waarvan een glasplaat, wel de belangrijkste, helemaal versplinterd was heb ik gelijk gebeld. Het advies was om foto's te maken en die door te sturen. Binnen een week een nieuwe opgestuurd gekregen.
Duidelijke website met snelle levering en goede producten.
TVvloerstandaardshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TVvloerstandaardshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig
Zeer positief
Geen idee
Waardeloos, product heeft een slechte kwaliteit
Duidelijke website met snelle levering en goede producten.
TVvloerstandaardshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
TVvloerstandaardshop.nl