SP Hair
- Sterke punten
- Snel geleverd, niet gedacht. En een goed product ontvangen, wat wil je nog meer.
- Product of service:
- Muurbeugel voor iPad.
snel en goed geleverd
prima
Super geadviseerd.
Prima materiaal op tijd geleverd. Voordat ik de bestelling plaatste goede info. per tel. gesprek met een van uw medewerkers.
Alles in orde
Snelle levering, product werkt goed
Snelle service, uitstekende producten!
TOP
Mooie robuuste muurbeugel. Heel stevig. De beugel zelf was zo opgehangen. Het mooiste vind ik wel.. Je kan de muurbeugel zelfs stellen zodat je tv altijd goed hangt en waterpas. Waar ik onder de indruk ben is hoever je de tv zelf naar voren kan trekken en door het uit trekfunctie en draaibaar functie je best goede mogelijkheden heb om de tv positie naar wens te personaliseren.
Ik heb besteld en plots anderhalve week later kwam het product.
Goed en betrouwbaar en snelle levering, Top.
Ik zocht al tijden naar een geschikte beugel maar die lijk ik nu gevonden te hebben via TVBeugels.nl. Blij verrast dat alles van a tot z geregeld is. Mocht ik in de toekomst nog iets dergelijks nodig hebben, klop ik zeker aan bij dit bedrijf !
The order was canceled without any reason being given.
TVBeugels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TVBeugels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
snel en goed geleverd
prima
Super geadviseerd.
Alles in orde
Snelle levering, product werkt goed
Snelle service, uitstekende producten!
TOP
Ik heb besteld en plots anderhalve week later kwam het product.
Goed en betrouwbaar en snelle levering, Top.
The order was canceled without any reason being given.
TVBeugels.nl heeft de volgende resultaten bereikt: