Paul Bos
- Reikwijdte
- Product of service:
- Muurbeugel
Mooie degelijke muurbeugel. Ook de uitzonderlijke reikwijdte.
Zijn erg behulpzaam met alle vragen die je hebt over de tv muurbeugel en het is van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!
Super goed
goed
Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Nadat ik besteld had kwam ik erachter dat het niet de juiste tv beugel was. Bericht achtergelaten op de site en kreeg al snel reactie. Nog voor het verkeerde artikel verstuurd was hebben zij deze al vervangen door de juiste tv beugel en binnen een paar dagen stond het teveel betaalde alweer terug op mijn rekening. Ook aan de telefoon zeer vriendelijk en behulpzaam!
Tv beugel en soundbar beugel gekocht
Goede service en snelle levering
duidelijke beschrijving en zoekfunctie
Goed, snelle levering (binnen 2 werkdagen)
Sehr gut ,schnelle Bearbeitung, schnelle Lieferung, gute Auswahl
Goede service
Niks op aan te merken site is duidelijk en makkelijk te bestellen.
Correct advies Snelle levering Product naar behoren
Wat fijn dat er via WhatsApp gecommuniceerd kan worden. En snel antwoord
TVBeugels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TVBeugels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super goed
goed
Tv beugel en soundbar beugel gekocht
Goede service en snelle levering
duidelijke beschrijving en zoekfunctie
Goed, snelle levering (binnen 2 werkdagen)
Sehr gut ,schnelle Bearbeitung, schnelle Lieferung, gute Auswahl
Goede service
Niks op aan te merken site is duidelijk en makkelijk te bestellen.
Correct advies Snelle levering Product naar behoren
Wat fijn dat er via WhatsApp gecommuniceerd kan worden. En snel antwoord