Nadine Lanz
- Sterke punten
- Well organized — you can find what you need.
- Product of service:
- TVB-78
Super goed. Makkelijk te bestellen en goede informatie via de mai
Betaalbaar en doet wat het moet. 55inch hangt netjes. Makkelijke montage en stevige kwaliteit.
Top
Top aanbeveling advies product
Prima ervaring
Top en snelle levering
Prima 👍🏻
Correct
Perfect
Von der Bestellung bis zu Kauf Abschluss und anschließend auch die Emailbenachrichtigungen, wie der Stand der Dinge ist und die Lieferung sind einfach Top.
Goed overzicht. Uitstekende informatie.
Super service & snelle levering
TVBeugels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TVBeugels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top en snelle levering
Prima 👍🏻
Correct
Perfect
Goed overzicht. Uitstekende informatie.
Super service & snelle levering
TVBeugels.nl heeft de volgende resultaten bereikt: